Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræmmermarked for ferieramte

HORNE: "Ferieramte" familier og andre interesserede kan afslutte efterårsferien med at gå efter billige loppefund, når syv-otte lokale kræmmere afvikler et fælles kræmmermarked søndag 21. oktober kl. 10-16 i en stor fabrikshal på Hornegyden 10 mellem Horne og Faldsled. I november bliver der kræmmermarked samme sted søndagene den 4. og 18. november.

35-årig må blive i arresten

FAABORG: En 35-årig mand fra Faaborg, der har siddet i arresten siden begyndelsen af august, sigtet for narkohandel, skal blive bag tremmer. Varetægtsfængslingen er forlænget til 15. november.

Hvedholm gør bedre rent

HORNE: Hvedholm Slot tager Fødevaredirektoratets kritik til sig. Det siger administrerende direktør Gorm Lokdam. - Jeg ved ikke, om man kan sige, at kritikken er hård. Men vi har revideret rengøringsplanen. Det gjorde vi vist allerede i september. Og Fødevaredirektoratet er vist på besøg i dag eller meget snart, siger han. Han synes, det er i orden, at Fødevaredirektoratet offentliggør de smileys, de uddeler. - Det er helt i orden, de finder fejl og påtaler dem. Selvfølgelig skal der ikke være vand i bunden af et køleskab, slutter han.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce