Zumba mod kræft

Michella Lillelund Andersen har taget en selfie ved sidste års event, som hun iøvrigt arrangerer for sjette gang i år. Privatfoto

Zumba mod kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag den 8. april vil der i Årslev for sjette år i træk blive arrangeret "Zumba Til Fordel For Kræftens Bekæmpelse".

Årslev: - Vi plejer at have den bedste fest, og samler en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse, fortæller zumba-instruktør, Michella Lillelund Andersen, der for sjette gang står for indsamlingsarrangementet i Årslev.

Der kommer ni skønne instruktører i år, som alle danser frivilligt, så alle de indkomne penge går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse
Michella Lillelund Andersen
Sådan så holdet ved sidste års ?Zumba Til Fordel For Kræftens Bekæmpelse? i Årlsev ud. Privatfoto
Sådan så holdet ved sidste års ?Zumba Til Fordel For Kræftens Bekæmpelse? i Årlsev ud. Privatfoto

Masser af sponsorer og frivillige

I årets udgave af "Zumba Til Fordel For Kræftens Bekæmpelse", som foregår i Broskolens gymnastiksal, får hun hjælp af mange andre instruktører med hjertet på rette plads.

- Der kommer ni skønne instruktører i år, som alle danser frivilligt, så alle de indkomne penge går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, siger hun og fortæller, at der vil være en masse sponsorgaver, som kan vindes på indgangsbilletten, som koster 50 kroner.

- Der er blandt andet smykker, glaskunst, lækre hårprodukter og mange andre lækre gaver, lover Michella Lillelund Andersen.

Et tilløbsstykke

Og der er adgang for alle.

- Alle kan deltage, også selvom man aldrig har prøvet Zumba før, og man må tage alle de pauser, man har brug for i løbet af dagen, siger hun.

Ifølge zumbainstruktøren er det årlige arrangement i Årslev blevet et tilløbsstykke.

Hvert år er der mange, der siger, at de helt bestemt kommer igen næste år, og vi har også nogle deltagere, der har været med alle årene, men jeg håber da at se både gamle og nye ansigter på søndag, siger Michella Lillelund Andersen.

Man kan finde eventen på Facebook under "Zumba Til Fordel For Kræftens Bekæmpelse 2018".

Zumba mod kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce