Yoga, penge og pitabrød


Yoga, penge og pitabrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene bag det nye koncept, Korinth i Form, havde inden præsentationen lørdag formiddag forventet, at godt et dusin ville møde op til præsentationen af yoga- undervisningen under ledelse af Lone Granhøj El Imam. I stedet mødte der et godt stykke over 30 interesserede op, og selv om man fjernede al inventar i mødelokalet, hvor undervisningen skulle foregå, blev der kun plads til 23 deltagere, så flere måtte afvises, dog med løftet om at der næste lødag atter undervises i yoga, og at man vil forsøge at oprette to hold, for at give plads til så mange som mulige.

Nede i hallen var der også godt fyldt op da der blev undervist i fodboldspecialiteten "Futsal", et mix mellem inden- og udendørs fodbold uden opsatte bander. Her nåede man op på 36 deltagere, og efter den sundefrokostpause med grønt og pitabrød, spillede godt 30, især unge, floorball, som vel kan betegnes som slags ishockey i tøvejr.

Ingen tvivl hos arrangørene om, at man nu er på rette vej mod planen om at kunne bevare Korinth Hallen trods de kraftige nedskæringer i tilskuddene, som kommunen har bebudet og gennemført.

Optimismen har ofte reddet Korinth fra truende nedture, og det er arrangørene bag de mange nye tiltag enige om, at den også vil gøre denne gang.

Korinth Hallens overlevelse er et "must" for de mange lokale ildsjæle. (hol)

Yoga, penge og pitabrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce