Workshops om yoga til børn

Momo Academy slår dørene op for hele to yogaworkshops til forældre og fagfolk i Kværndrup. Privatfoto.

Workshops om yoga til børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneyoga- og meditationslærer Maiken Gesche Nickel og Momo Academy inviterer til børneyoga-dag i Kværndrup.

Kværndrup: Børn bliver i dag bombarderet med sanseindtryk dagen lang, og mentale sundhedsproblemer bliver et større og større problem. Det mener børneyoga- og meditationslærer Maiken Gesche Nickel fra Momo Academy. 

Torsdag 7. december slår Momo Academy dørene op for hele to yogaworkshops til forældre og fagfolk. De første fire timer bliver yogaøvelser for de alleryngste tumlinger i alderen ni måneder til tre år demonstreret og afprøvet. Og derefter er måtterne reserveret til øvelser for krudtuglerne på 4-7 år. Maiken Gesche Nickel underviser i begge workshops. Hun når mange hundrede kursister om året rundt i hele landet, og nu er turen kommet til Fyn.

 

Åndedrætsøvelser og afspænding

Yoga hjælper Ifølge Maiken Nickel børn med at nå deres potentielt bedste. Der er fokus på det hele barn, og en session indeholder både lyd, yogaøvelser, åndedrætsøvelser og afspænding. 

- En børneyogatime i familiernes hverdag eller institutionerne har fokus på ro, sjov, leg og nærvær. Børnene skal ikke forholde sig til en masse ting, men bare lege yoga. Det er fantastisk at se, hvor gode børn er til at tage de ting, de lærer, med sig og bruge dem intuitivt, når de står i en situation, hvor de kan føle sig stressede, vrede eller kede af det, forklarer Maiken Gesche Nickel.

Workshoppen er lavet i samarbejde med Momo Academy -  en helt ny platform, som udbyder yoga, mindfulness og meditation til familier, skoler og institutioner. Her finder folk også billetter til workshoppen og meget mere information om, hvorfor børn har gavn af yoga./EXP

 

 

Workshops om yoga til børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce