Snart kan Foderstofrevyen, der nu spiller i Ryslinge, søsættes og holde fødselsdag

Vup10 er titlen på dette års Foderstofrevy, og som navnet indikerer, er det den 10. udgave af revyen. Instruktør Hans Bruun, som også for tiende gang står i spidsen, lover at alle sejl er sat, og at der arbejdes på et brag af enJubi-forestilling.

Revyholdet og tekstforfatterne, som igen i år består af Kaj Egsvang, Jens Eriksen, Jørgen Jespersen og Aage Juel Nielsen, er godt i gang med at finde skæve og sjove vinkler på store og små hændelser i vores lille land, men mon ikke også der bliver plads til et gensyn med enkelte højdepunkter fra de forgangne 10 år?

Gitte Storm og Bjarne Brogaard er, efter et års pause, tilbage på scenen sammen med kendte ansigter: Henning Hansen, Anne Abildgaard, Merete Bang og Anette Birkenfeldt, samt et enkelt nyt ansigt, Kim Rødsgaard. Revyholdet og det fantastiske revyorkester; Nicolai Skøtt, Lisbeth Sylvest, Erik Bekker og Carsten Pedersen ligger ikke på den lade side, men mødes to gange om ugen, for at blive klar til de fire forestillinger som spilles 11. og 12. marts samt 18. og 19. marts i Ryslinge Forsamlingshus.

Som noget nyt tilbydes i år, at publikum, ved lørdagsforestillingerne, kan nyde en herlig forårsbuffet. Fredage er det fortsat muligt at bestille smørrebrød.

Huspianisten sørger for "hæng ud-musik" efter alle forestillinger. Truppen håber på gensyn med en masse trofaste gæster, men også at nye finde vej til Midtfyns største revy. Billetter bestilles på www.foderstofrevyen.dk eller tlf. 30 74 10 06.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.