Vup10 - snart ti år med revy

Instruktøren af årets revy- foretagende er Hans Bruun, til venstre, og ellers udgøres truppen af Bjarne Brogaard, sort hat, Henning Hansen, Gitte Storm, Annette Birkenfeldt, Kim Rødsgaard, der er nyt ansigt, Anne Abildgaard Bruun og Merete Bang.
Foto: Picasa

Vup10 - snart ti år med revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart kan Foderstofrevyen, der nu spiller i Ryslinge, søsættes og holde fødselsdag

Vup10 er titlen på dette års Foderstofrevy, og som navnet indikerer, er det den 10. udgave af revyen. Instruktør Hans Bruun, som også for tiende gang står i spidsen, lover at alle sejl er sat, og at der arbejdes på et brag af enJubi-forestilling.

Revyholdet og tekstforfatterne, som igen i år består af Kaj Egsvang, Jens Eriksen, Jørgen Jespersen og Aage Juel Nielsen, er godt i gang med at finde skæve og sjove vinkler på store og små hændelser i vores lille land, men mon ikke også der bliver plads til et gensyn med enkelte højdepunkter fra de forgangne 10 år?

Gitte Storm og Bjarne Brogaard er, efter et års pause, tilbage på scenen sammen med kendte ansigter: Henning Hansen, Anne Abildgaard, Merete Bang og Anette Birkenfeldt, samt et enkelt nyt ansigt, Kim Rødsgaard. Revyholdet og det fantastiske revyorkester; Nicolai Skøtt, Lisbeth Sylvest, Erik Bekker og Carsten Pedersen ligger ikke på den lade side, men mødes to gange om ugen, for at blive klar til de fire forestillinger som spilles 11. og 12. marts samt 18. og 19. marts i Ryslinge Forsamlingshus.

Som noget nyt tilbydes i år, at publikum, ved lørdagsforestillingerne, kan nyde en herlig forårsbuffet. Fredage er det fortsat muligt at bestille smørrebrød.

Huspianisten sørger for "hæng ud-musik" efter alle forestillinger. Truppen håber på gensyn med en masse trofaste gæster, men også at nye finde vej til Midtfyns største revy. Billetter bestilles på www.foderstofrevyen.dk eller tlf. 30 74 10 06.

Vup10 - snart ti år med revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce