Volleyklub trækker hold


Volleyklub trækker hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtfyns Volleyball Klub mangler spillere til divisionshold

VOLLEYBALL:  For blot to sæsoner siden var herrerne fra Midtfyns Volleyball Klub tæt på at rykke op i Elitedivisionen, men tabte de afgørende kvalifikationskampe.

Sidste år startede kaotisk, da Dansk Volleyball Forbund fratog holdet point og sæt for de første tre kampe, da det blev vurderet, at den nye spiller, Peter Sjøler, ikke var spillerberettiget. Denne sæson starter endnu værre, for bestyrelsen har nu besluttet at trække herreholdet fra 1. division.

- Det var en meget tung beslutning, men vi havde virkelig prøvet alt, hvad der var muligt, siger en trist Henrik Jørgensen fra bestyrelsen, der i over to måneder har haft travlt med at finde en løsning.

Mistede træner 

Så sent som den 1. juli fik bestyrelsen besked fra træner Michael "Mio" Birk Nielsen, at han havde takket ja til at træne damerne fra Fortuna, der spiller i Elitedivisionen.Derudover er to vigtige spillere, Anders Mertz og Peter Sjøler, begyndt at spille for Marienlyst i Elitedivisionen.

Samtidig har Jes Fald meddelt, at han fremover udelukkende satser på beacholley, og da flere af de rutinerede spillere har udtrykt ønske om at trappe lidt ned på træning og kampe, så måtte MVK kaste håndklædet i ringen.

- Vi har fået enkelte nye spillere, men holdet er slet ikke bredt nok til at begå sig i 1. division, fortæller Henrik Jørgensen, der dog glæder sig over at have mange lovende spillere på spring fra ynglingeholdet.

- Desværre er de endnu alt for unge til at begå sig på så højt niveau, og det ville være synd at kaste dem for løverne, men vi skal nok vende tilbage, lover Henrik Jørgensen.

Nu spiller herrerne så i Serie 1 i denne sæson, men ambitionen er en hurtig oprykning til Danmarksserien. I opstarten er de blevet trænet af Mads Olsen, men først i næste uge afsløres det, om han fortsætter. Det forventes dog, at han vil fungere på posten året ud.

Volleyklub trækker hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce