Voldsom indbrudsbølge hærger Midtfyn

Arkivfoto

Voldsom indbrudsbølge hærger Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv indbrud i private hjem alene i Ringe de seneste dage. Hold øje med usædvanlig trafik i boligkvartererne, opfordrer politiet.

(Opdateret klokken 12.55 med kommentarer fra Fyns Politi)

Midtfyn: En eller flere tyvebander hærger det midtfynske område i øjeblikket. På få dage er syv hjem alene i Ringe blevet ramt af indbrud, og også i Årslev og Broby-området har tyve slået til.

Værst ramt er de store boligkvarterer i den nordlige del af Ringe og "blomsterkvarteret" i den sydlige ende af byen.

På Rundtoften har tyve slået til mod to boliger hen over weekenden, i begge tilfælde ved at bryde ind via et vindue. Fra det ene hus mangler flere smykker, 10.000 kroner samt 2000 dollars i kontanter og to bærbare Mac-computere. Hvad der er stjålet i det andet hus, er ikke opgjort, men i forbindelse med indbruddene efterlyses en mistænkelig personbil, hvor der fra passagersædet blev kigget intenst rundt i området, fremgår det af politiets døgnrapport.

Indbruddene efterforskes af Fyns Politis særlige indbrudsafdeling, og politikommissær Finn Wegner oplyser, at den mistænkelige bil er et af de spor, politiet efterforsker. Umiddelbart kan bilen dog ikke knyttes til et af indbruddene, for den blev først set et par timer efter en af anmeldelserne. Men Finn Wegner opfordrer til, at man holder udkig.

- Det gælder om at holde øje med usædvanlig trafik, og så gælder det om at give folk en fornemmelse af, at der er nogen hjemme for at undgå indbrud, forklarer Finn Wegner.

Han vurderer, at det er mere end én tyvebande, som er på spil på Midtfyn og i øvrigt også i både Odense, Svendborg og i Glamsbjerg- og Harby-området.

- Det er formentlig flere grupperinger, både nogle lokale og nogle omrejsende, siger politikommissæren, men lige nu er ordensmagten ikke umiddelbart i hælene på nogle af gerningsmændene.

Weekendens indbrud i Ringe ramte også på Lundsager, hvorfra der mangler to ure samt en bærbar Mac-computer.

I den sydlige ende af Ringe er der sket indbrud på Kløvervej, hvor tyven er kommet ind via et vindue, som stod på klem, dog sikret med en sikkerhedshasp. Væk fra dette hjem er en bærbar computer, en højttaler og to øreringe i guld. Indbruddet er sket lørdag, og samme dag var tyven(e) forbi et hjem på Hybenvej, hvor tre bærbare computere, en møntsamling og noget sølvtøj nu er skrevet på tabslisten, mens der fra et hus på Rosenvej mangler en tablet. Også en bolig på Assensvej har haft uvelkomment besøg. Herfra er tyven stukket af med et beløb i kontanter.

Derudover har der været indbrud på Moseholmvænget i Nr. Broby og på Præsteskovvej nær Nr. Broby. Også her er rudeknusning adgangen til boligerne, og tyvekosterne omfatter smykker, mønter, kontanter og en Mac-computer.

I Årslev er det gået ud over et hus på Rønnebærvej, hvorfra der mangler seks hvide stole med sorte læderpuder, en anden stol med skammel samt lamper. Indbruddet er her sket i perioden fra torsdag til søndag. Fra fredag til søndag er et hjem på Gyntelsbjerg i Faaborg blevet ramt. Her er en rude i en terrassedør blevet knust med en flise, og væk er flere smykker samt en møntsamling

Voldsom indbrudsbølge hærger Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce