Vind billetter til Drømmerejser

Her er de fire badge, hvorfra man kan vælge et, når man har været på drømmerejse.

Vind billetter til Drømmerejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammen med DSB Jernbanemuseum i Odense laver Ugeavisen Faaborg en lille konkurrence, hvor du kan vinde billetter til jernbanemuseet og opleve den nye aktivitet for børn, "Drømmerejser".

Danmarks Jernbanemuseum i Odense lancerer nu en ny aktivitet for børn, der hedder Drømmerejser. Børnene får udleveret et pas ved ankomsten til billetsalget og inviteres ud på fire drømmerejser i museet. De får stempler undervejs og til slut et flot rejsebadge.

De fire drømmerejser foregår i den autentiske remisebygning fra 1954. Rejserne er baseret på køreplaner, rejsebeskrivelser, fotografier og rejsebrochurer fra 1970'erne. Når man ankommer til museet, får man udleveret et pas. Man vælger selv, om man vil til Harzen, Paris, Norge eller Athen. Undervejs løser man en række opgaver, og ved hver rejsestation får man et stempel i passet. Til slut udleveres et rejsebadge som præmie.

Drømmerejser er hovedsagelig henvendt til børn i alderen 5-12 år, men alle er velkomne til at prøve aktiviteterne. Drømmerejser får premiere fredag 19. januar og vil være en aktivitet på museet frem til 13. maj. Museet har åbent alle dage kl. 10-16.

Sammen med Danmarks Jernbanemuseum laver Ugeavisen Faaborg en lille konkurrence, hvor du kan vinde fem gange to voksenbilletter, som giver gratis adgang til ét besøg i perioden 19. januar-9. februar, 19. februar-23. marts og 3. april-13. maj 2018. I samme periode har børn og unge (0-17 år) gratis adgang. Drømmerejser er inkluderet i entréen. Hver præmie har en værdi af 160 kroner.

Det eneste, du skal gøre, er at svare på følgende spørgsmål:

Hvor gammel er den remisebygning, som Danmarks Jernbanemuseum i Odense har til huse i?

Send dit svar på mail til:

redaktion@uaf.dk.

Skriv "Drømmerejser" i emnefeltet.

Vi skal have dit svar senest fredag 19. januar klokken 12.

Vind billetter til Drømmerejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce