Lokalrådet i Ryslinge har store planer for udviklingen de kommende år

Ryslinge Lokalråd ønsker at deltage i konkurrencen om den historiske hæderspris som "Årets Landsby" i 2018.

Siden 1995 har Landsforeningen Landsbyerne i Danmark kåret Årets Landsby. Hædersprisen har til formål at belønne landsbyer, der i særlig grad har gjort sig bemærket inden for forskellige områder af betydning for udviklingen af de mindre lokalsamfund.

Korinth er den eneste fynske landsby, som hidtil har modtaget prisen, der i 2016 uddeles for 20. gang.

- Baggrunden for at Ryslinge Lokalråd kaster sig ud i konkurrencen er, at vi synes der foregår så mange positive ting rundt om i byen, og at samarbejdet mellem byens utallige foreninger og organisationer trives som aldrig før. Man lever virkeligt op til Lokalrådets motto: "Ryslinge - et liv i fællesskaber". Således anfører Steffen Høgild, fra Ryslinge Lokalråd nogle bevæggrunde.

Årsmøde 22. februar

Forberedelser til konkurrencen starter nu og er hovedtema for Ryslinge Lokalråds årsmøde og generalforsamling mandag den 22. februar 2016.

- Kom og giv dine synspunkter på hvordan Ryslinge bliver Årets Landsby 2018. Gå ikke glip af den spændende debat, lyder opfordringen fra Lokalrådet.

Selve mødet forløber sådan, at foreningsmøde starter klokken 17 med debat mellem Lokalrådet, byens foreninger og institutioner. Hvordan opnår vi i fællesskab vores mål?

Stegt flæsk med persillesovs serveres klokken 18.15, pris 105 kr.(tilmelding nødvendig).

Poul Andersen, Gislev Rejser indleder lokalrådets generalforsamling kl. 19.30 med et indlæg om hvordan en landbyvirksomhed kommer på verdenskortet. Han giver også sit syn på, hvordan han tror, Ryslinge kan blive Årets Landsby.

Kl. 20.15 bliver så Ryslinge Lokalråds generalforsamling afviklet, ifølge vedtægterne. Se www.ryslingelokalraad.dk

Alle er velkomne. Man kan deltage i hele årsmødet, eller foreningsmøde eller generalforsamling hver for sig. Spisningen kræver dog tilmelding senest mandag den 15. februar. Tlf. 24 26 27 13 (Gunnar) eller 23 20 66 62 (Steffen). Tilmelding pr. e-mail kan også ske på www.ryslingelokalraad.dk

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.