Der kommer "Uventet besøg", som forestillingen også hedder - med Hillerslev-dillettant i år.

Familiens unge Hr. Søn, der fordriver tiden med meningsfuldt arbejde såsom at hente reservedele i sin skoletaske hos den lokale skrothandler, får af uforklarlige grunde lavet en tidsmaskine, og ud af den kommer der lige pludselig en viking.

Han bliver en stor prøvelse for hele familien, og forvirring og forviklinger tager fart, men plejer jo at ende med at gå op i en speciel højere enhed.

Medvirkende er Dorthe Mathiasen, Magnus Stafansson, Brian Frømsdorf, Laila Christensen, Mark Christensen og Marianne Bryld. Sufflør er Kirsten Lauritzen, og instuktøren hedder Klaus Ellegaard.

Der inviteres til familieaften fredag den 4. marts klokken 18, hvor prisen for børn er 25 kroner og voksne - 100 kroner. Det er også med børnevenlig buffet samt forestilling. Drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Premieren er lørdag den 5. marts klokken 18, hvor prisen inkl. forestilling med efterfølgende musik og dans. Platte kan bestilles for 110. kr fra Hillerslev Selskabslokaler.

Det er traditionel dansk platte, eller man kan selv medbringe mad.

Drikkevarer kan købes i den festlige bar, hvor der vil være : fadøl, drinks, sodavand, vin samt kaffe m. hjemmebagte småkager.

Tilmeldning samt bestilling af platte skal ske hos blandt andre Marianne Bryld, 24414662, og sidste frist er 29. februar.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.