Video: Så klamt vil du ikke bo

Svamp, måske sundhedsskadelig skimmelsvamp, vokser i store plamager i rækkehuset.
Foto: Torsten Cilleborg.

Video: Så klamt vil du ikke bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

54-årig kontanthjælpsmodtager klagede over svamp, så smed boligforeningen hende ud

Faaborg: Fugten driver ned af vægge, svamp gror i store skjolder på loftplader og fra gulvbrædder står en stank af råddenskab op. De stadig forværrede forhold har den 54-årige kontanthjælpsmodtager Naree Thuakchaiyaphum levet under i et rækkehus i Ringparken, Faaborg, i henved to år, mens hun er blevet mere og mere syg.

Da hun klagede over forholdende, endte det med at Faaborg Boligforening opsagde hendes lejekontrakt og krævede, at hun betalte husleje i to en halv måned efter fraflytningen.

Ifølge forretningsfører for Faaborg Boligforening Karin Bjerre, var Naree Thuakchaiyaphum "påvirket", da boligforeningens varmemester og en tømrer kom for at se på lejligheden, og den godt halvanden meter høje og 47 kg tunge beboer havde "gentagne gange fysisk fat i" varmemesteren. Ifølge boligforeningen smed Naree Thuakchaiyaphum også et kosteskaft efter varmemesteren, dog uden af ramme. Varmemesteren opfattede situationen som truende, og følgelig har foreningen opsagt lejemålet, fordi foreningen ikke vil tolerere korporligheder mod sine ansatte.

Naree Thuakchaiyaphum erkender, hun var vred under besøget, men afviser, at hun har været truende eller kastet med kosteskabt. Nu skal tvisten afklares i boligretten. Hvornår det sker er uvist, og imens er der ingen umiddelbar udsigt til, at der bliver gjort noget ved det svampehelvede, hun lever i.

Du kan læse hele historien i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag eller allerede nu finde den på mitfyn.dk.

I videoen her viser Naree Thuakchaiyaphum rundt i den fugt- og svampehærgede lejlighed.

Video: Så klamt vil du ikke bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce