Venskabskunstnere i Levins Hus

Marius Jensen, der oprindeligt er uddannet arkitekt, udstiller akrylmalerier.

Venskabskunstnere i Levins Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udstillingen "Vandlinje" sætter fokus på forbindelsen mellem Faaborg og den tyske venskabsby Kappeln.

Faaborg: Faaborg-kunstneren Marius Jensen udstiller 11.-17. december sammen med den tyske kunstner Laurenz-Alexander Schettler i Levins Hus. Udstillingen "Vandlinje" skal både symbolisere den personlige forbindelse mellem de to kunstnere og den naturlige vandforbindelse mellem de to venskabsbyer Faaborg og Kappeln, som er Laurenz-Alexander Schettlers hjemby.

Laurenz-Alexander Schettler har flere gange sejlet fra Kappeln til Faaborg med sin skonnert Arny Maud, som er hans atelier og galleri. Tyskeren er medlem af Faaborg-kunstforeningen Pakhuset siden 2010. Hvert år deltager han i det årlige kunstnertræf i Faaborg, hvor han har lært Marius Jensen at kende i forskellige fælleskunstprojekter.

Marius Jensen er uddannet arkitekt og byplanlægger ved Kunstakademiet i København, og først efter en lang aktiv erhvervskarriere kastede han sig over kunsten som pensionist. Han arbejder med forskellige medier, herunder maleri, collage, tegning, akvarel og animationer. Ligesom Laurenz-Alexander Schettler er Marius Jensen medlem af kunstforeningen Pakhuset i Faaborg.

I Levins Hus præsenterer Laurenz-Alexander Schettler fotoimpressioner på børstet aluminium, der får de sort-hvide fotos til at glimte og forandre sig med lyset. Marius Jensen akkompagnerer med akrylmalerier på lærred. Udstillingen kan ses onsdag til fredag kl. 14-17 og lørdag-søndag kl. 11-15. Der er fernisering mandag 11. december klokken 19.

Det er planen, at udstillingen "Vandlinje" også skal vises i Faaborgs tyske venskabsby Kappeln. /EXP

Venskabskunstnere i Levins Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce