Vennerne runder de 40 år

Siden 1984 har "Vennerne" kåret Årets Faaborgenser - her er det i 2008, hvor Faaborg Amatørfiskerforening blev hædret. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Vennerne runder de 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: FB&IF's støtteforening "Vennerne" runder inden længe et af de skarpe hjørner. Foreningen blev nemlig stiftet den 20. februar 1978 og kan således i år fejre sit 40 års jubilæum.

Foreningens hovedformål er jo at støtte idrætten under FB&IF, og det har Vennerne i årenes løb gjort på mange forskellige måder. Engang hed det "Faaborg Havnefest" og "Faaborg Festival" i samarbejde med musikforeningen VAFF. Igennem de første 10 år med Faaborg Sommerrock skaffede Vennerne desuden mange frivillige hjælpere, hvor betalingen for det blev udloddet til ungdoms-afdelingerne.

I juni 2017 stod Vennerne - igen sammen med VAFF - bag arrangementet "Bus Stop" i de gamle busgarager på Banegårdspladsen.

Siden 1984 har Vennerne desuden hvert år stået bag kåringen af "Årets Faaborgenser".

Foreningens jubilæum skal selvfølgelig markeres i forbindelse med et større arrangement i løbet af 2018, fortæller Bjarne Herhold fra bestyrelsen.

- Vi er i gang med at undersøge forskellige muligheder. Vi går efter et arrangement enten i maj eller i august, siger han.

Vennerne runder de 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce