Vejen banet for flere virksomheder


Vejen banet for flere virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg har sagt god for ny lokalplan

RINGE: Interessen for at slå sin virksomhed ned på Midtfyn er stor. Så stor, at kommunen ikke længere kan imødekomme efterspørgslen fra virksomhedsejere, som ønsker en erhvervsgrund.

Men det kan der snart laves om på. I den forløbne uge anbefalede Teknik- og Miljøudvalget nemlig en ny lokalplan for området ved Kielbergvej tæt ved motorvejen og frem til Ring Nord.

Med lokalplanen er der åbnet op for, at området kan anvendes til virksomheder med et betydeligt transportbehov som blandt andet industri og engroshandel.

Samtidig bliver der også mulighed for at lave en langtidsparkering for lastbiler i området.

Med placeringen tæt ved motorvejen bliver området visitkort for Ringe by, og derfor vil der også blive stillet krav til virksomheder, der ønsker at slå sig ned i området.

Erhvervsområdet skal fremstå arkitektonisk og præsentabelt, og derfor bliver det for eksempel ikke tilladt, at jorden ud til motorvejen benyttes som oplagsplads.

Det kommende industriareal er på 16 hektar, og en stor del af den jord benyttes i dag som landbrugsjord.

Snarligt køb

Kommunen har gennem længere tid forhandlet med lodsejeren om et køb, og ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger skulle det arbejde være afsluttet, inden politikerne går på sommerferie.

Lokalplanen har været sendt i høring og sendes nu videre til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen til endelig godkendelse i dag og i morgen.

Vejen banet for flere virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce