Vejchef på tværs i toiletsag


Vejchef på tværs i toiletsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Preben Terp overskred sine beføjelser, da Billum fik lov til at bygge nyt toilet

FAABORG: - En mundtlig aftale gælder lige så meget som en skriftlig i dagens Danmark.

Det mener Ole Billum, som efter flere møder med kommunens chef for Vej og Forsyning, Preben Terp, har taget for gode varer, at han godt kunne sløjfe de gamle toiletter og gå i gang med at bygge et handicaptoilet i den gamle Føtex-bygning.

Preben Terp indrømmer da også, at han har lavet en aftale med Ole Billum.

- Det er korrekt, at jeg har sagt sådan, men det politiske udvalg ville så ikke være med og har truffet en anden beslutning, siger Preben Terp, som ikke vil kommentere sagen yderligere.

Problemet er bare, at forsyningschefen slet ikke kan give tilladelse at rive toiletter ned eller sætte nye op, fordi det ikke er hans område.

Det fortæller Preben Mørkhøj, som er chef for byggeri og miljø - der hvor tilladelsen retmæssigt skulle komme fra.

- Ansvaret ligger hos os, og vi har ikke givet tilladelsen til at rive noget ned. Preben Terp har nok lige været hurtigt nok ude, konstaterer Preben Mørkhøj.

Han sendte sagen videre til politikerne, som har besluttet, at der skal være et ekstra toilet ud over handicaptoilettet.

Skal være skriftligt

Preben Mørkhøj mener dog ikke, at ansvaret ligger hos Preben Terp alene. For man må hverken rive ned eller bygge nyt uden en skriftlig tilladelse fra kommunen. Og den har Ole Billum ikke fået.

- Han er så erfaren i reglerne, at jeg ikke mener, han har handlet i god tro, da han gik i gang med byggeriet. Både han og hans ingeniør må vide, at man skal have en skriftlig tilladelse, før man må gå i gang, siger Preben Mørkhøj.

Ole Billum mener derimod, at en mundtlig aftale tæller lige så godt som en skriftlig.

- Sagsbehandlingen er så langsom, at vi aldrig ville komme nogen vegne, hvis skulle vente på de skriftlige godkendelser hver gang. Så når en chef giver et håndslag, tager jeg det som et ja, siger Ole Billum.

Vejchef på tværs i toiletsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce