Korinth: En bolle på en brødrister sendte flere udrykningskøretøjer ud på landevejene i Faaborg-Midtfyn fredag eftermiddag.

Det fortæller beredskabschef Gerner Nielsen fra Faaborg-Midtfyn Brandvæsen.

På Plejehjemmet Lykkevalg i Korinth var en lejlighed ved 14-tiden fyldt godt op med røg, da en brødrister, der var i færd med at riste en bolle, blev lidt for varm.Derfor gik den automatiske brandalarm, og det fik brandvæsenet til at rykke ud med flere biler

- Når vi får en ABA, (det automatiske brand-alarmeringsanlæg, red.) kører vi som om, at der er brand, selv om der ofte ikke er. Der var også fuldstændig ro på, da vi kom frem, fortæller beredskabschefen, der kort tid efter kunne køre tilbage til brandstationen med sine folk.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.