Vandhund fik forsinket pris

Mette Aaby Smith fejrede straks sin pris med en dukkert i bassinet.
Foto: Peter Leth-Larsen

Vandhund fik forsinket pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Hun fejrede jul og nytår under fjerne himmelstrøg, men der var stadig noget i gavesækken til Mette Aaby Smith, da hun i går troppede op til Ringe Svømme-Klubs nytårsstævne.

Studenten fra i sommer fik overrakt en check af filialdirektør Ole Hendriksen, Nordea i Ringe, som sin andel af Midtfyns Idrætspris 2003.

Den blev egentlig uddelt før jul, men på det tidspunkt arbejdede Mette i en børnelejr i Indien, så derfor gårsdagens efterspil i svømmehallen.

Det er Ringe Svømme-Klub, som indstillede den 20-årige svømmer til prisen, og hun omtales i klubbens indstilling som en rigtig "kanon-pige" med en smittende optimisme og altid på vej mod nye mål.

Dem har hun nået rigtig mange af i bassinet. Hun er indehaver af ikke færre end 11 af de 18 klubrekorder for såvel seniorer som juniorer. Mette Aaby Smith har vundet mesterskaber og medaljer på stribe, og har i de seneste år været en af de bedste på klubbens divisionshold. I 2003 blev hun klubmester for 10. gang i træk.

Det er ikke kun Mettes personlige resultater, men også hendes forhold til klubkammeraterne, der fremhæves i klubbens indstilling.

- De yngste ser op til Mette, hun hygger med dem, taler til dem og tager sig godt af dem. Hun rummer en dejlig blanding af seriøsitet i forhold til svømningen, glæden ved det, det sjove islæt og ikke mindst er hun suveræn til at få de yngre svømmere med, så alle føler sig som en del af holdet, skriver formand Troels Stubager i indstillingen.

Vandhund fik forsinket pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce