Valg: Energi Fyn savner faaborgensere

Bent Agerholm, direktør for EnergiFyn, har plads til faaborgensere i repræsentantskabet. Foto: Kim Rune

Valg: Energi Fyn savner faaborgensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle FFV-kunder tøver med at stille op til repræsentantskabsvalg i stort forsyningsselskab

Faaborg: Kommunalbestyrelsen valgte for et par år siden at sælge elforsyningen under FFV til EnergiFyn og dermed flytte kunderne til et nyt selskab, men faaborgenserne har tilsyneladende ikke fundet sig helt til rette i det nye forsyningsselskab. I hvert fald kniber det gevaldigt med at finde opstillingsvillige kandidater fra Faaborg-området til EnergiFyns repræsentantskab - tæt på indstillingsfristens udløb på søndag.

- Vi er et demokratisk opbygget andelsselskab, hvor repræsentantskabet har indflydelse på økonomi, vedtægter og strategi - og selvfølgelig valg til bestyrelsen. Medlemmerne kan for eksempel stille spørgsmål til, hvornår der bliver rullet fibernet ud i deres område, eller hvor vi skal sætte vindmøller op, forklarer direktør Bent Agerholm.

EnergiFyn favner rundt regnet fire femtedele af Fyn og forsyner 205.000 husstande med strøm, har rullet fibernet ud til 66.000 og leverer naturgas til 60.000.

Ifølge Agerholm har selskabet 330 ansatte og har i løbet af de seneste 10 år investeret fem milliarder kr. i Fyn.

Der skal vælges 90 medlemmer til repræsentantskabet, men trods en større markedsføringsindsats, har EnergiFyn haft svært ved at trænge igennem med budskabet om, at kunder i Faaborg-området, det gamle FFV-område, også er velkomne som kandidater.

I øjeblikket sidder Mads Holdgaard som kommunalt udpeget medlem af EnergiFyns bestyrelse, men han trækker sig, når en ny valgperiode snart starter. Så er der altså op til repræsentantskabet, om FFVs gamle forsyningsområde skal være repræsenteret i bestyrelsen.

Der er som nævnt sidste frist for kandidatopstilling på søndag. Du kan læse mere om repræsentantskabsvalget på EnergiFyns hjemmeside.

Valg: Energi Fyn savner faaborgensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce