Vagn Jørgensen, Trunderup, fylder 80 år

Forhenværende borgmester i Ryslinge Kommune Vagn Jørgensen fylder 80.

Vagn Jørgensen, Trunderup, fylder 80 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fhv. borgmester og gårdejer Vagn Jørgensen, Gl. Nyborgvej 59, Trunderup, Kværndrup, fylder 80 år lørdag 17. februar.

Vagn Jørgensen var Venstre-borgmester i Ryslinge Kommune 1998-2002. Han er født på Midtsjælland, hvor hans forældre havde en gård. Som barn blev han vant til at arbejde efter skoletid, og som 14-årig begyndte han at tjene fuldtids ved sine forældre.

Senere var Vagn Jørgensen ansat på andre gårde og deriblandt en gård i Finland i et halvt år. Men allerede som barn havde han tilknytning til gården i Trunderup ved Kværndrup, for den var ejet af hans morfar.

I 1963 blev Grete og Vagn Jørgensen gift, og parret flyttede fra Sjælland til Fyn for at overtage gården i Trunderup, hvor Vagn Jørgensen havde tilbragt mange ferier og boede i tre-fire år, da han var dreng.

Grete Jørgensen blev bogholder hos Gislev Rejser A/S i nærliggende Gislev, og sammen drev hun og Vagn Jørgensen gården indtil et par år før årtusindskiftet, da ejendommen blev solgt. Parret flyttede da til en tidligere aftægtsbolig, som hørte til gården, og der bor de fortsat. Parret passer hus og have og rejser en del.

Efter salget af gården tog Vagn Jørgensen arbejde på Gartneriet Ove Nielsen i Allested-Vejle, hvorfra han efter syv år tillod sig at blive pensionist som 71-årig. Men Vagn Jørgensen er fortsat instruktør i motionscentret, som hører under Kværndrup Idrætsforening,

Grete og Vagn Jørgensen fik to døtre. Den ene - Anne Holm - bor i Svendborg, er gift med tv-kokken Claus Holm og har forpagtet Jensens Bøfhus i Svendborgs gågade, mens den anden datter bor i Wales, hvor hun er jordemoder og har fået to døtre.

Grete og Vagn Jørgensens to børnebørn er derfor opvokset i Wales, hvor den ene fortsat bor, mens den anden i øjeblikket læser på et universitet i Holland.[SH]

Vagn Jørgensen, Trunderup, fylder 80 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce