Vægter fattede mistanke til bil


Vægter fattede mistanke til bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Få minutter efter midnat alarmerede en vægter politiet, fordi der holdt en blåmetallic kassevogn af mærket Toyota Previa uden for Punkt 1's nye forretning på Bygmestervej i Ringe. Den viste sig at være stjålet i Svendborg. Politiet sikrede bilen ved at tage den med til politigården i Svendborg. Derimod lykkedes det ikke at finde biltyvene, selv om en hundepatrulje afsøgte området. Der var ikke tegn på indbrud hos Punkt 1.

200 vil høre børns ambassadør

RINGE: Et par hundrede forældre og dagplejere har takket ja til sammen at lytte til et foredrag i aften ved »børnenes ambassadør«, Ole Flemming Pedersen, som gennem 25 år har draget land og rige rundt for at give voksne en humoristisk, men tankevækkende opsang om, hvordan børn har det i familier med stress og jag. »Har du talt med dit barn i dag?«-Pedersen, kunne man næsten kalde ham, for det er en sætning, der går igen og igen, og som mange kender ham for. Det er Dagplejen Midt og dens forældrebestyrelse, der har inviteret til aftenens foredrag på Nordagerskolen i Ringe. Umiddelbart forinden er der generalforsamling for forældrene. Dagplejen Midt dækker næsten 400 børn og godt 100 kommunale dagplejere, der tidligere hørte under Ryslinge og Ringe kommuner.

Nordagerskolen, Ringe

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.30

Tirsdagstanker i kreds

RINGE: Sognepræst. dr. theol. Anders Eyvind Nielsen fortsætter i aften studiekredsen »Tirsdagstanker«, der lagde ud for to uger siden i Ringe Præstegård. Temaet i dette efterår er »Kristusmyten mellem fup og fakta« i anledning af filmen »The Lost Tomb of Jesus«. Der er planlagt fire mødeaftner med to ugers mellemrum i form af en åben og uformel samtale- og studiekreds. Det vil sige, at alle er velkomne til at være med. Det er gratis, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Præsten indleder hver gang med et 40-50 minutters oplæg, og der bliver undervejs serveret en kop stående kaffe. »Tirsdagstanker« har tidligere ifølge sognepræsten haft gennemsnitligt 20-25 deltagere. Der er maksimalt plads til 30.

Ringe Præstegård

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.30-21.30

Sangen har fået nye vinger

ROLFSTED: Højskoleforstander Ole Kobbelgaard, Ryslinge, har travlt med at guide sangglade midtfynboer rundt i den nye højskolesangbog for tiden. I aften kommer han til Rolfsted Præstegård for at lede en sangaften under overskriften »Sangen har nye vinger«.

Rolfsted Præstegård

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.30

Verbale vitaminer til alle

ÅRSLEV: Psykolog Karen Stougaard, der selv er småbørnsforælder, står klar med verbale vitaminer til familielivet på Årslev Bibliotek i aften. Hun tager fat på de dilemmaer, der opstår i børnefamilierne - ser tingene både fra børnenes og forældrenes synspunkt og giver råd om, hvordan man kan gribe familieliv og børneopdragelse an. Der bliver også lejlighed til at debattere og stille spørgsmål. Forhåndstilmelding på biblioteket.

Årslev Bibliotek

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.00. Gratis adgang

Grieg i ord og toner

RINGE: I anledning af 100-året for den norske musiker og komponist Edvard Griegs død holder Folkeuniversitetet og Musik på Midtfyn onsdag i fællesskab en musikaften på Ringe Bibliotek med Grieg og hans musik i centrum. Lektor Jens Nielsen, Ryslinge, vil fortælle om mennesket og musikeren Edvard Grieg og krydre med eksempler fra hans produktion. Allerede mens han levede (1843-1907) blev han kendt i hele Europa for sine kompositioner. Mange af dem er blevet folkeeje, deriblandt »Våren«, »Peer Gynt« og klaverkoncerten. Men Jens Nielsen vil også præsentere mere ukendte værker af Grieg. Blandt andre sang-cyklus'en »Haugtussa« og hans klaversonate, der begge bliver opført af mezzosopranen Aleksandra Wissing og pianisten Peter Møllerhøj på Guldhøj torsdag den 1. november.

Ringe Bibliotek. Onsdag den 24. oktober kl. 19.30

Syng sammen i forsamlingshuset

KVÆRNDRUP: I samarbejde arrangerer menighedsrådet og borgerforeningen onsdag aften en syng-sammen-aften i Kværndrup Forsamlingshus. Temaet er efteråret, og medvirkende er Kværndrup Kirkes Voksenkor under ledelse af organist Christian Søgård. Aftenens foredragsholder er forstander Ole Kobbelgaard, Ryslinge Højskole. Han udvælger sangene og fortæller historier, som knytter sig til dem. Deltagerne får serveret kaffe og kage.

Kværndrup Forsamlingshus

Onsdag 24. oktober klokken 19.00

Vægter fattede mistanke til bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce