VIP-lokale lader vente på sig


VIP-lokale lader vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uenigheder imellem halbestyrelsen og erhvervsklubben i Faaborg HK har forsinket VIP-Lounge

FAABORG: Det var egentlig meningen, at de 140 sponsorer bag Faaborg HK's 1. divisionshold skulle have et eksklusivt VIP-lokale at holde til i, når håndboldsæsonen spilles i gang i Faaborg-Hallerne i morgen.

Men sådan blev det ikke. For på grund af uenigheder imellem halbestyrelsen i Faaborg-Hallerne og bestyrelsen i erhvervsklubben i Faaborg HK har aftalen om, hvordan sådan et VIP-område skulle organiseres trukket ud.

- Vi var meget positive i marts og troede, at det hele var på skinner. Men siden har vi haft nogle tovtrækkerier og nogle forskellige idéer, som gør, at vi ikke har fået vores VIP-lounge endnu, fortæller Lars Brunse, der er formand for Erhvervsklubben i Faaborg HK.

Håndboldklubben har længe haft et godt øje til den gamle halinspektørbolig oven på cafeteriaet. Den vil klubben have indrettet til en eksklusiv lounge med konferencelignende rum, køkken og opholdsrum med underholdning til børn.

- Det skal være eksklusivt - altså ikke noget med cafeteria, men et sted, hvor virksomhederne kan tage hen og eventuelt invitere kunder eller forretningsforbindelser med inden en håndboldkamp, fortæller Lars Brunse.

Aftale lige på trapperne

Meget tyder da også på, at de drømme kan blive til virkelighed. I hvert fald er halbestyrelsen og håndboldklubben ifølge erhvervsformanden ved at komme frem til en løsning, hvor de to skal deles om VIP-lokalerne.

- Vi er i gang med at tjekke brandsikringen og lave papirer og tegninger, så vores erhvervsmedlemmer kan få mulighed for at komme med tilbud på ombygningen. Og så kan vi forhåbentlig have lokalerne klar til jul, siger Lars Brunse.

Indtil da må erhvervsklubben holde sponsorarrangementer på andre måder.

I morgen må sponsorerne klemme sig ind i det lille lokale ved siden af cafeteriaet - men allerede i næste uge skulle der være større lokaler parat - eventuelt annekset eller hal 2.

- Vi får hele tiden flere sponsorer, som der også skal være plads til, og så har vi altså brug for nogle gode og eksklusive lokaler at holde til i og hvor vi kan netværke, siger Lars Brunse, som kigger mod OB for at få inspiration til, hvordan en erhvervsklub i forbindelse med et sportshold skal være. Men Faaborg HK vil være bedre.

- Vores vision er at blive den bedste erhvervsklub på Fyn. Og indvil videre har vi indfriet alle de visioner, vi har haft, konstaterer han.

VIP-lokale lader vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce