Video: Daniel Kofoed.

Kværndrup: Benny Bederholm langer efter ti år som pølsemand på Egeskov Marked kraftigt ud efter markedsledelsen, som han opfordrer til at tage på plejehjem.

Det er tiende år i træk, at han er kørt fra Hirtshals til markedspladsen lidt uden for Kværndrup, som onsdag lægger jord til det traditionsrige marked.

Den nordjyske pølsemand er utilfreds med, at hans femårige kontrakt ikke er blevet forlænget, fordi der ifølge hans oplysninger skal være bedre plads til tivoliet.

- Det, der er galt, er, at dem, der står for det, alle skulle have taget på plejehjem for mange år siden … Skift den bestyrelse. De er uduelige i mine øjne, tordner pølsemanden.

Fyens.dk arbejder på at få en kommentar fra markedsledelsen.

Tip gerne Fyens.dk med markedshistorier og oplevelser. Fyens.dk er til stede det meste af dagen på plads 9, orange område, mellem informationen og tivoliet.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Galleri: Egeskov Marked vågner

Galleri: Egeskov Marked vågner

Formand om kritik: Vi har skrevet et pænt brev til pølsemand

Formand om kritik: Vi har skrevet et pænt brev til pølsemand

Ligner sig selv: Marked gennem 622 år

Ligner sig selv: Marked gennem 622 år