Unge-fester ud af Svanninge Sognegård

Det er slut med de trygge alkoholfester i Svanninge Sognegård. FOTOGRAF: ROBERT WENGLER

Unge-fester ud af Svanninge Sognegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ALKOHOLFESTER: Forældregruppe føler sig smidt på porten - i stedet fest i Korinthhallen på fredag

SVANNINGE-KORINTH-DIERNÆS: De succesfyldte "trygge alkoholfester" for de ældste folkeskoleelever rykker væk fra Svanninge Sognegård.

Og en af forældrene bag festerne, Vibeke Frandsen, lægger ikke skjul på, at arrangørgruppen føler sig "smidt ud".

- Det var selvfølgelig dumt, at vi ikke fik skrevet en egentlig kontrakt, men der var en hel klar aftale med bestyrelsen og den tidligere vært om de fem fester - også festerne på fredag og festen 30. april, siger Vibeke Frandsen.

15. marts aflyste sognegårdens nye vært, Lars Bruun, unge-festen på fredag - med henvisning til, at der skulle være et arrangement om lørdagen.

- Lars sagde til os, at det var hans indtryk, at aftalen var, at unge-festen kunne aflyses eller flyttes, hvis der kom et andet arrangement i vejen, siger Vibeke Frandsen.

Stiftstidende havde i går kontakt til Lars Bruun. Han ønskede ikke at kommentere sagen, men henviste til Brian Pedersen, formand for sognegårdens bestyrelse. Han siger:

- Det er selvfølgelig en fejl fra begge parter, at der ikke blev skrevet en kontrakt dengang... Nu bliver det påstand mod påstand. Vi mener, der fra starten lå en aftale om, at forældregruppen fik sognegården til favørpris mod at være indstillet på en aflysning-flytning af deres arrangement, hvis noget andet kom i vejen. Vi har en 80 års-fødselsdag lørdag middag, og vi kan ikke have sognegården klar - med bonede gulve - efter en unge-fest fredag.

- Handler det her også om, at I slet ikke ønsker unge-festerne?

- Nej. Vi vil godt lave en kontrakt med forældrene om festerne - på normale vilkår.

Men alt tyder på, at unge-festerne for altid vil være flyttet. Fredagens fest holdes i Korinthhallen, mens festen 30. april bliver i Diernæs Forsamlingshus. Vibeke Frandsen siger, at hun håber, at unge-festerne nu kan få fast tilholdssted i Diernæs.

Unge-fester ud af Svanninge Sognegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce