Søndag den 28. februar klokken 19.30 er der igen Musikaften i Gislev Kirke.

Kirkens organist har inviteret sin kollega fra Nazarethkirken i Ryslinge, Thyra Rasmussen, til at medvirke sammen med hendes datter, Mette Gothardt Rasmussen, (billedet), der spiller violin.

Mette Rasmussen begyndte som 5-årig at spille violin. Som 14-årig kom hun med i Fyns Amts Ungdomssymfoniorkester (FAUST), og i 2002 var hun med i Danish Youth Symphony Orchestra (DYSO) på turné i Australien. I 2004 flyttede Mette til København og spillede i en årrække i Københavns Yngre Strygere (KYS) og Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester; sidstnævnte orkester er hun stadig musikalsk aktiv i.

Ved koncerten spilles værker af blandt andet Corelli, Marcello, Bach, Matthisson Hansen, Bedard og Willscher. Alle er velkomne.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.