Underskrifter for politi til Faaborg

Stina og Thomas Greve håber, at der er mindre kriminalitet i Faaborg, når sønnen Tristan bliver ældre. De har startet en indsamling for at få en fast patrulje. Foto: Per SandStina og Thomas Greve håber, at der er mindre kriminalitet i Faaborg, når sønnen Tristan bliver ældre. De har startet en indsamling for at få en fast patrulje.
Foto: Per S. Sand

Underskrifter for politi til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas og Stina Greve har fået nok kriminalitet og hærværk. De samler underskrifter, som skal få fast politipatrulje til Faaborg

Faabor: Voldelige unge, der begår hærværk mod folks hjem og byens butikker, og berusede knægte, der slingrer hjem bag rattet fra en bytur, uden at politiet kan gøre noget. Det er nogle af de ting, som ægteparret Thomas Greve, indehaver af diskotek Palæet, og Stina Greve, indehaver af Butik "P" i Mellemgade, er trætte af.

Derfor har de startet en underskriftsindsamling for at få en fast patrulje til Faaborg.

- Vi er derhenne, hvor folk de siger, at nu må det her stoppe, siger Thomas Greve.

Han mener, at sikkerheden i byen er blevet væsentligt dårligere, efter at den faste patrulje i Faaborg blev droppet med politireformen.

Thomas Greve er blandt andet blevet truet på livet på diskotek Palæet, og i sidste uge måtte han se til, imens unge mænd kørte berusede væk. Politiet havde nemlig ingen patrulje i nærheden.

- Det er frustrerende at se, siger han.

I fredags flød bægeret over, da unge knægte på knallert smadrede æg mod Stina Rasmussens Butik "P".

De vil aflevere underskrifterne til borgmester Bo Andersen, som de håber kan presse på for at få mere politi til Faaborg.

Underskrifter for politi til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce