Uheldigt helleanlæg laves om


Uheldigt helleanlæg laves om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Der er lavet nogle fejl her, og de skal rettes, det er der ingen tvivl om.

Formand for teknik- og miljøudvalget i Fyns Amt Carsten Abild erkender, at helleanlægget på Vestergade og Ørbækvej ikke er, som det skulle være.

Men nu tages konsekvensen af de mange klager. Hele det omstridte helleanlæg bliver nemlig brudt op og lagt om. Det kommer til at koste amtet over 100.000 kroner og forsinker vejarbejdet, men til gengæld skulle hellerne så ikke genere nogen.

- Vi er glade for, at amtet retter fejlen, siger Hasse Olesen fra Ringe Kommunes tekniske forvaltning.

- Vi har fået at vide, at vi kan udforme det anlæg, som vi gerne vil have det, og som vi var blevet lovet. Så det er vi da meget tilfredse med, siger han.

Det var allerede aftalt, at hellen i fodgængerfelterne skulle sænkes, så dårligt gående kan komme over, så i praksis betyder den nye aftale tre ting.

For det første sænkes hele hellen ned til vejniveau, så lastbiler kan køre over, hvis de skal. For det andet afkortes anlægget 5-10 meter ved Netto, så forretningens udkørselsproblemer bliver løst.

Det tredje punkt er Ringe Kommunes hjertebarn.- Vi har som kommune gjort os umage med at bruge granit i den indre by, så det ser vi også gerne på den landevej, vi må leve med, løber gennem byen, siger Hasse Olesen.

De nye heller bliver lavet helt i granit, så den betonkant, hellerne har nu, forsvinder.

- Så hænger byen sammen, og det er ret væsentligt for os, siger Hasse Olesen.

Det er i øvrigt ikke et usædvanligt ønske. Amtets helleanlæg i Ørbæk og Oure er også lavet i granit. Inden helle-arbejdet kan genoptages, skal kommunen og amtet mødes for at lave de nye planer for anlægget. Hasse Olesen garanterer, at det sker hurtigt, så arbejdet ikke forsinkes mere end højst nødvendigt.

Uheldigt helleanlæg laves om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce