Radby: Med skoven voksende i baghaven ligger ugens boligtip idyllisk placeret med sin 1380 kvadratmeter store grund i Radby ved mellem Nr. Søby og Vejle-Allested. Den arkitektoniske villa er på 144 kvadratmeter, hvortil der kommer en kælder på 117 kvadratmeter.

- Det er en bolig til den lidt større familie, som har brug for pladsen, om som har hænderne skruet godt på, siger Brian Mortensen, Home Ringe.

Om boligen

Adresse: Fangelvej 65, Radby.Kontantpris: 745.000 kroner.

Månedlig ejerudgift: 1.070 kroner. 

Boligareal i alt: 144 kvadratmeter heraf 27 kvadratmeter tagetage.

Kælder: 144 kvadratmeter.

Udhus og carport på 38 kvadratmeter. 

Grundareal: 1380 kvadratmeter.

Opført i 1939 ombygget i 1974.

Boligen sælges gennem Home Ringe.

For boligen, der er opført i 1939, trænger til en kærlig hånd.

- Til gengæld får man mulighed for at få en herskabelig villa med højt til loftet og plankegulve uden at skulle betale i dyre domme for det, siger han.

Ejendommen indeholder en hall med terazzogulv, hvorfor der er opgang til førstesalen, hvor der findes stort badeværelse, repos og soveværelse. Stueetagen rummer opholdsstue med fin udsigt udover marker, spisestue, køkken samt entré. Køkken og spisestue kunne med fordel lægges sammen for at få et køkken/alrum.

 En tidligere udestue er revet ned og i stedet er der opført en tilbygning, som indeholder fordelergang samt tre værelser. To af værelserne har udgang til svalegang.

I kælderen findes tre disponible rum samt et toilet.

Med placeringen i Radby er der ganske kort afstand til Allested-Vejle, hvor der er mulighed for indkøb, foreningsliv mm.

- Og der er cirka 20 kilometer til Odense. Så man får roen her, selvom man er tæt på byen, siger Brian Mortensen.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.