Udvalg vil have korntransport under vejen


Udvalg vil have korntransport under vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODERSTOF: Politikere diskuterer SAB-investeringer i Kværndrup på baggrund af artikel i Stiftstidende

KVÆRNDRUP: Selv om Ryslinge Kommune ikke endnu har modtaget en ansøgning fra korn- og foderstoffirmaet SAB, der vil investere 4,5 millioner kroner i afdelingen i Kværndrup, så er teknisk udvalg allerede begyndt at diskutere virksomhedens planer.

Det skete på udvalgsmødet i går, hvor udvalgsformand Bent Hansen (R) kom med en tillægsdagsorden på baggrund af en artikel i Stiftstidende i torsdags.

- Min personlige holdning er, at et luftbårent transportbånd tværs over Stationsvej vil være skæmmende ud fra sådan en byplanæstetisk vurdering, når man kikker ned mod den nyrenoverede station, siger Bent Hansen.

Der var afbud fra Jørgen Jørgensen (løsg.) og Filt Hansen (I), men resten af teknisk udvalg, det er Bent Hansen, Birgit Maegaard (løsg.) og Hans Buch Rasmussen (S), blev hurtigt enige om at pege på en nedgravet løsning, hvis firmaet henvender sig om placering af et transportbånd.

- Teknisk må transportbåndet kunne køre i en lukket nedgravet kasse under vejen, og rent økonomisk tror jeg ikke, der er den store forskel, siger Bent Hansen.

I Stiftstidende i tirsdags skitserede SAB-direktør Bent Juul Jørgensen forårets store miljøinvesteringer, som blandt andet omfatter en 55 meter høj skorsten og det omtalte transportbånd fra kornlageret på den ene side af Stationsvej til foderstoffabrikken på den anden.

- Det vil være en klar miljøforbedring for hele området at undgå trafikken på tværs af vejen, og nu peger vi så i udvalget på, hvad vi mener vil blive den bedste løsning, siger Bent Hansen.

- Er det ikke en usædvanlig fremgangsmåde?

- Jo, jeg har aldrig prøvet det før, men udvalget var enigt om, at det er en god måde at vise, hvad vi mener. Vi læser vores avis og handler derefter, svarer udvalgsformanden.

- Jeg nåede lige at snakke med borgmesteren om det før udvalgsmødet, og han syntes også, at det er en god løsning, tilføjer Bent Hansen.

Det var i går ikke muligt at få Bent Juul Jørgensens reaktion på signalet fra teknisk udvalg i Ryslinge Kommune.

Udvalg vil have korntransport under vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce