Udmarvet til døde


Udmarvet til døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hesteejer risikerer at blive sigtet for vanrøgt - to ponyer gik på bar jord uden adgang til mad og vand

GL. STENDERUP: En beboer i området slog for- leden alarm til foreningen Nyt Hesteliv i Blommenslyst, fordi to små ponyer i en fold i Gl. Stenderup så ud til at have det meget dårligt. Formand Janne Junker kørte omgående dertil og kunne hurtigt konstatere, at den var helt gal.

Den ene pony kunne end ikke rejse sig.

Ingen reagerede, da Janne Junker bankede på stuehusets dør, men både dyrlæge og politi reagerede hurtigt, fortæller hun.

Politiet bad hende hente centrets hestetrailer og tage dyrene med hjem på heste- internatet i Blommenslyst i håb om, at de endnu kunne reddes ved intensiv og kærlig pleje.

Det gjorde hun, og dyrlæge Henrik Ullum fra Fyns Dyrlægehus i Assens fulgte efter og gav den mest medtagne af ponyerne drop.

Men hjælpen kom for sent; en havde brugt sine sidste kræfter og døde et par timer efter ankomsten til inter- natet, selv om der på det tidspunkt sad fem mennesker omkring den, som gjorde, hvad de kunne for at redde den.

Den anden er fortsat i politiets varetægt anbragt på internatet, og nu ruller sagen, siger Janne Junker.

Fyns Politi i Faaborg skal nu efterforske sagen, hvorefter der vil blive taget stilling til, om ponyernes ejer, en 54-årig kvinde, skal sigtes for overtrædelse af dyreværnsloven.

Vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi, kunne i weekenden ikke forklare, hvorfor politiet ikke tidligere har oplyst offentligheden om vanrøgt-sagen.

Udmarvet til døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce