Ejendomsinvestor Hans Jørgensen oplyser, at han har indgået aftale med ny forpagter til restauranten i Golfparken. Konkursramt forpagter holder fortsat restauranten åben, men vil ikke sige noget.

Ringe: Forleden fortalte vi om Restaurant Golfblik, der var gået konkurs, men stadig holder åbent.

Det kan meget vel skyldes, at nye forpagtere har overtaget restauranten. I hvert fald oplyser ejendomsinvestor Hans Jørgensen, der ejer bygningen i Golfparken, at han har indgået aftalen med nye forpagtere. 

Ifølge cvr-registret er det iværksættervirksomheden Sope IVS, der nu er registreret som virksomhed på adresse.

- Jeg har også været træt af det her, for jeg har heller ikke kunne få min husleje fra den tidligere forpagter, siger Hans Jørgensen og understreger, konkursen ikke har noget med ham at gøre.

- Jeg ejer bygningen og skal finde en forpagter til restauranten, siger Hans Jørgensen.

Mundkurv på

Det er Solveig Petersen, der siden 2013 har forpagtet Restaurant Golfblik - lige indtil konkursen den 7. september. Solveig Petersen har ikke ønsket at udtale sig, og hun henviste forleden til Hans Jørgensen. Selv om Solveig Petersen stadig er at finde i restauranten.

- Jeg kan godt forestille mig, at hun er ansat af de nye forpagtere, lyder det fra Hans Jørgensen.

Solveig Petersen ønsker stadig ikke at udtale sig eller svare på spørgsmålet, om hun er ansat af den nye forpagter, da avisen fanger hende på restaurantens telefonnummer torsdag eftermiddag.

Hun forklarer dog, at hun bare holder telefonen og restauranten i gang. Det sker også med opslag på restaurantens Facebookside - blandt andet om muligheden for brunch på søndag.   

- Jeg har fået at vide, at jeg ikke må udtale mig, lyder det fra Solveig Petersen, som ikke vil sige, hvem der bedt hende om ikke at sige noget.

Det har endnu ikke været muligt at få kontakt til Connie Krüger-Pedersen Reuner, som står som stifter og direktør af Sope IVS, for at høre om planerne for restauranten i Golfparken. Der er lagt besked til direktøren gennem en anden virksomhed, hvor hun står opført som medejer.

I en mail er Hans Jørgensen blevet bedt om at hjælpe med kontaktoplysninger på Connie Krüger-Pedersen Reuner, men han er endnu ikke vendt tilbage.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Kører videre: Restaurant er konkurs - fortsætter servering

Kører videre: Restaurant er konkurs - fortsætter servering