Rolfsteds drenge fik en flot femteplads ved klubbens eget indestævne

Rolfsted: Ingen kunne hamle helt op med Brøndby IF ved det U9-drengestævne i indefodbold, som Rolfsted IF stod bag i Rolfhallen lørdag. Og så alligevel: Hjemmeholdet var mere end tæt på. Faktisk var de lokale helte de eneste, der slog vestegnsdrengene i puljekampene, og i finalerunden lykkes det Michelle Nilssons rødklædte tropper at holdet buret rent i en taktisk betonet 0-0-kamp.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med gutternes indsats i dag, de kæmpede røven ud af bukserne og spillede nogle rigtig gode kampe. Vi er en lille klub, der ikke har 16 A-spillere at trække på, så jeg synes, vi får de resultater, vi skal have. Drengene stod, hvor de skulle og slap kun tre-fire mål ind i under hele stævnet, konstaterede den meget vokale træner, der hele tiden kom med konstruktive dessiner, når hans spillere var på banen.

- Jeg vil lære dem at spille fodbold, træffe de rigtige beslutninger om, hvornår de skal drible, aflevere og afslutte, forklarer Michelle Nilsson, der har trænet drengene i halvandet år.

På holdet er blandt andre hans søn Magnus Trier Nilsson, som er målvogter:

- Det var rigtig sjovt i det. Jeg skød en højder og scorede på den, beretter han.

Også klubformand Michael Andersen er tilfreds med dagens forløb:

- Vi har nydt en kolossal opbakning fra lokale sponsorer, ikke mindst Marius Pedersen, som lægger navn til turneringen, og så er vi en lille klub, der bakker begivenheden op. Vi har haft 12 frivillige i sving for at få det til at klappe. Jeg synes, vi kan være stolte af, at vores stævne kan trække hold fra både Jylland og Sjælland og at de store klubber i Odense også kommer. Og mange af dem kvitterer med tak for en god oplevelse, bemærker han.

I alt var 14 hold med i stævnet, hvor hver kamp varer fem minutter. Holdene må hver have fem mand på banen, og det er fuldt lovligt at tackle, så der blev gået til stålet.

Vinder blev altså Brøndby foran Slagelse, mens den arrangerende klub sluttede på en fin femteplads.

  • Af: