Tyve tømte lukket værtshus


Tyve tømte lukket værtshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Efter en flok tyve har været på besøg på det lukkede værtshus Ruder Knægt på Stationsvej, er der ikke meget andet inventar end billardbordene tilbage.

Listen over tyvekoster ved indbruddet, der fandt sted mellem onsdag og søndag i sidste uge, er lang, oplyser kriminalpolitiet i Svendborg.

En jukeboks, et fadølsanlæg, en spilleautomat, en røgkanon, et spiritusanlæg (den anordning der sikrer, at der kun kommer to centiliter spiritus ud af flasken), to kasser elefantøl, tre kasser Guld-tuborg og 11 kasser sodavand slap tyvene fra Ruder Knægt med.

Man kan ikke beskylde dem for at have sneget sig ind. De kom ind ved at brække hoveddøren ud mod Stationsvej op med et koben, oplyser kriminalinspektør Henrik Justesen.

Lukket siden oktober

Ruder Knægt har været lukket siden midten af oktober. Indehaveren,Rene Jensen, fik inddraget sin bevilling til at drive værtshus, da han har en skattegæld på over 100.000 kroner.

Rene Jensen har ønsket at komme af med værtshuset i længere tid. Faktisk har Ruder Knægt været til salg i over et halvt år.

Rene Jensen bor til leje på Stationsvej, men ønskede ikke i første omgang at opsige lejekontrakten.

- Jeg vil jo gerne sælge inventaret, og håber derfor at en anden vil videreføre værtshuset, sagde Rene Jensen til Stiftstidende i oktober, da værtshuset lukkede.

Tyve tømte lukket værtshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce