Faaborg-Midtfyn: Så snart helligdagene er ovre, tikker det ind med indbrud hos Fyns Politi, og denne påske blev ingen undtagelse i det faaborg-midtfynske.

Fra en bolig på Gærupvej i Korinth blev stjålet et våbenskab med riffel, tre haglgeværer samt patroner. Derudover blev også stjålet et stereoanlæg af mærket B&O, et tv samt diverse smykker. Indbruddet fandt sted i perioden fredag til mandag.

Fra et gartneri på Ny Vestergade i Nr. Broby blev stjålet en værktøjskasse med diverse værktøj. Tyvene skaffede sig adgang via en skydeport til en hal.

En villa på Overvejen i Årslev har også haft ubudne gæster. Det er sket i perioden 23.-29. marts. Herfra blev stjålet en mountainbike og en racercykel af ukendt mærke.

Rødvin og en bærbar HP pc blev udbyttet, da tyve i tidsrummet torsdag-fredag lagde vejen forbi en bolig på Møllehøjvænget i Sdr. Nærå.

I samme tidsrum var der indbrud ved en landejendom på Bjerne Langgyde ved Faaborg. Her blev der stjålet værktøj fra et værksted.

På en byggeplads på Munkholm i Faaborg brød tyve ind i en kontorvogn. Herfra stjal de håndværktøj og landmålerudstyr. Det er sket i perioden onsdag til fredag, oplyser Fyns Politi.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.