Tyve plager campingplads


Tyve plager campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vagtordning kan måske sikre både ved Sinebjerg Camping efter flere dyre tyverier

SINEBJERG: - Det giver utryghed blandt gæsterne, og det kan jeg ikke leve med i længden.

Sådan siger Henning Krog, der ejer Sinebjerg Camping og onsdag morgen kunne konstatere, at flere gæster med båd have været udsat for tyveri i løbet af natten.

Tidligere på måneden var den også gal, så nu overvejer Henning Krog kraftigt at stable et lille vagtværn på benene, som kan rondere mellem bådene ved kysten i de lyse sommernætter.

For selv om natten var lys, var det rigeligt mørkt til, at formentligt mindst et par tyve kunne slippe af sted med betydelige værdier fra campinggæsternes både natten til onsdag.

Ifølge politiet er der forsvundet en påhængsmotor med 15 HK af mærket Mariner fra en jolle, mens der efter et indbrud i en større båd mangler fiskegrej og redningsveste for 10.000 kroner.

Desuden har campingpladsejer Henning Krog været i kontakt med andre gæster, som har mærket tyvene. Ud over den stjålne påhængsmotor er en anden motor forsøgt savet af, og desuden er det lykkedes at stikke af med dyr elektronik fra en tredje båd ved stranden.

Politiet var i går på campingpladsen for at finde spor efter tyvene.

Ifølge vicepolitikommissær Svend Aage Rasmussen er tyvene muligvis kommet til stedet fra søsiden for hurtigt at kunne slippe væk igen i mørket.

Tyve smed benzindunk

Henning Krog fra campingpladsen tror dog snarere, at tyvene er parkeret i bil et stykke derfra og spadseret langs stranden. Der er nemlig fundet en tabt benzintank fra en af bådene på stranden, men ellers er der få spor.

Svend Aage Rasmussen fra lokalpolitiet opfordrer derfor både lokale beboere og turister til at kontakte ordensmagten, hvis de oplever mistænkelig trafik omkring campingpladsen - både til lands og til vands.

Tyve plager campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce