Faaborg-Midtfyn: Indbrudstyve har igen været på spil flere steder i Faaborg-Midtfyn. Fyns Politi har fået fem anmeldelser om indbrud, og tre af dem er sket i Faaborg-området.

På Svendborgvej er det gået ud over en virksomhed, hvor en dør til et lagerrum i kælderen er brudt op. Fra virksomheden er der stjålet et svejseværk og et fjernsyn.

Indbruddet er sket den 4. januar, men det er uvist, hvorfor det først er anmeldt nu.

Fra et sommerhus på Avernakøvej på Horneland er der blandt andet stjålet et tv, symaskine af mørket Pfaff, en køkkenvægt, en Siemens tørretumbler og såmænd også viskestykker og håndklæder.

Indbruddet er sket fra 8. januar kl. 9 og frem til 10. januar klokken 13.30, og tyvene forsvandt også med en brødrister og en Kenwood mikrobølgeovn, mens der fra en ejendom på Mosevej er stjålet kontokort til Rema 1000, et vildtkamera, vin og øl samt en gps-navigator.

Dette indbrud er sket i perioden fra søndag eftermiddag og til onsdag eftermiddag.

Slog også til på Midtfyn

Også på Midtfyn har indbrudstyve været på arbejde. På Odensevej i Årslev fik en virksomhed stjålet håndværktøjsmaskiner, da en port blev brudt op fra tirsdag sidst på eftermiddagen og til onsdag morgen.

I løbet af få timer onsdag var der indbrud i en privat bolig på Slipager i Gislev. Fra kl. 17.10 og til 19.50 blev en rude i en terrassedør knust og huset rodet igennem. Med sig fik tyvene blandt andet en bærbar computer, oplyser Fyns Politi.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.