Tyv låste efter sig: Frækt indbrud i rideklub

Østerby Sportsrideklub er Millinge Rideklub og Svanninge-Millinge Rideklub, der i 2017 smeltede sammen. Arkivfoto

Tyv låste efter sig: Frækt indbrud i rideklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrt elektronik til en samlet værdi af 27.000 kroner er stjålet fra rideklub i Millinge.

Millinge: Et musik- og speakeranlæg og en kaffeautomat til en samlet værdi af 27.000 kroner. Det var udbyttet, da der forleden var indbrud i sportsrideklubben Østerby i Millinge.

- Tyven har låst dommertårnet op, taget anlægget og låst efter sig igen. Det, synes jeg, er lidt uhyggeligt, siger formand for rideklubben, Tina Ploug.

I dommertårnet var også forskelligt andet udstyr, tyven kunne have taget, men vedkommende er gået målrettet efter anlægget, fortæller formanden.

- Personen har også vidst, hvor højttalerne var, lyder det fra Tina Ploug, der dog kan glæde sig over, at tyven har ladet et meget kostbart headset blive tilbage. Headsettet bruger ridelæreren til at kommunikere enkeltvis med rytterne på ridebanen.

Kaffeautomaten blev stjålet fra rytterstuen, der ikke var aflåst.

Selvom tyven har brugt den rette nøgle, har Tina Ploug ingen mistanke om, hvem der kunne stå bag indbruddet, og hun frygter, at tyven kan finde på at vende tilbage.

- Hvad bliver det næste, spørger hun.

Det var klubbens ridelærer, der lagde mærke til, at der så lidt tomt ud i dommertårnet, men det var først, da hun opdagede, at kaffeautomaten manglede, at det gik op for hende, at anlægget musik- og speakeranlægget også var væk.

Ifølge Anders Lundgaard fra Fyns Politi står der med tusch skrevet "Smir" på anlægget, og politiet hører meget gerne, hvis man bliver tilbudt at købe anlægget eller på anden vis kan hjælpe med opklaringen.

Tyv låste efter sig: Frækt indbrud i rideklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce