Tyv kom tilbage efter vaskemaskinen


Tyv kom tilbage efter vaskemaskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg/Nr. Broby/Nr. Lyndelse/Gestelev: Den indbrudtyv, der forleden var på spil i et sommerhus på Bøgebjerglund i Faaborg, har åbenbart ment, at der var mere at komme efter. I hvert fald vendte han tilbage nogle dage senere, oplyser Hans Erik Brendholm fra Fyns Politi. Denne gang var det en vaskemaskine, en tørretumbler og et bord fra Ikea, der var udbyttet. Indbruddet skete mellem onsdag klokken 15.40 og torsdag klokken 07.30.

Det var en dåse med indsamlingskroner, der blev udbyttet, da der forleden var indbrud i Røde Kors' butik på Østerågade i Nr. Broby. Tyven skaffede sig adgang til butikken efter lukketid ved at liste en rude i døren af, og indbruddet fandt sted mellem onsdag klokken 17 og torsdag klokken 8.30.

Det var dyr elektronik, der målrettet blev gået efter, da der torsdag formiddag var indbrud i et hus på Solvænget i Nr. Lyndelse. Tyven tog både et LG-fladskærmstv, en bærbar computer af mærket HP, en Playstaion 4-spillekonsol, højttalere af mærket Dali, samt en værdiboks med kontanter og smykker. Indbruddet fandt sted mellem klokken 9.30 og 12.45, og tyven kom ind ved at afliste et vindue i døren.

Torsdag var den også gal i Gestelev. I tidsrummet 8.05 til 16.40 var der nemlig indbrud i en ejendom på Gestelevvej. Tyven skaffede sig adgang til huset ved af afmontere et kældervindue, men ifølge politiet er der endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Tyv kom tilbage efter vaskemaskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce