Tysk materialist rykker ind på gågaden


Tysk materialist rykker ind på gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KÆDE: Schlecker vil sælge vaske- pulver, bleer og dyrefoder i Faaborg

FAABORG: Matas i gågaden får konkurrence, når den tys-ke materialistkæde Schlecker ifølge Stiftstidendes oplysninger snart rykker ind i det, der igennem en menneskealder har været synonym med legetøjsbutikken Onkel Kai.

Butikslokalet på Østergade 15 er ved at blive renoveret, efter Birte Robdrup før jul stoppede med legetøjsbutikken.

Schlecker rykker ind med babymad, vaskepulver, shampoo, parfume, dyrefoder, fotoartikler etc., som bliver solgt til konkurrencedygtige priser.

Det var i går ikke muligt at få et præcist tidspunkt for, hvornår Schlecker har tænkt sig at åbne i Faaborg.

Hanne Sigsgaard, Vesterport Legetøj, har overtaget alt det legetøj, der ikke blev solgt i forbindelse med ophørsudsalget, og hun har også overtaget tilknytningen til Legekæden, som er et legetøjskoncept med 51 butikker i stald landet over.

Ledig på sjette år

Gågaden går ind i 2005 med i alt fem ledige butikslokaler, og for tre-fire af dem må det konstateres, at de efterhånden har stået tomme temmelig længe. Ledige er Østergade 13, hvor Noa-Noa lå, Torvegade 25 som husede Handelshuset, Det gamle Apotek i Mellemgade 1 og Østergade 16 ved siden af Fionia Bank, hvor der var en forretning med genbrugstøj til børn.

En historie helt for sig selv er Østergade 28, der nu står tom på sjette år. I efteråret 1999 lukkede tøjbutikken Station 28, og siden har der været stille i lokalet. De 160 kvadratmeter ejes af Jørgen Ferdinand fra Faaborg Værft og kan fortsat lejes for 10.000 kroner/mdr. plus moms og forbrugsafgifter fremgår det af en seddel i vinduet.

Materialist Allan Markvardsen i Matas, frygter ikke for konkurrencen fra den tyske discountkæde.

- Nej, jeg glæder mig over, at et butikslokale bliver besat. Det vil give et større flow af mennesker i Gågaden. Jeg har talt med kolleger i andre byer, hvor Schlekter har åbnet, og de har ikke kunnet mærke det. Jeg tror mere det bliver discountforretningerne, der får konkurrencen, siger han.

Schlekter har på europæisk plan over 13.500 butikker. I Danmark er der åbnet 26 butikker. I 2004 åbnede der Schleckermaterialister i Aarup, Rudkøbing og Glamsbjerg.

Tysk materialist rykker ind på gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce