Ole Mortensen fra York Auktion oplyser i en mail til avisen, at pengene for salg af truck og modeltogbane nu er betalt til kunden Troels Nielsen.
- Der mangler stadig 7000-8000 kroner, lyder det fra Troels Nielsen.

Ringe/Nyrup: Gennem flere dage har avisen forgæves forsøgt at få fat direktør i York-Auktion, Ole Mortensen, for at få en forklaring på, hvorfor indehaver af Espe Truck Troels Nielsen ikke har fået penge for en solgt truck og en modeljernbane efter en auktion i Ringe i november.

Tirsdag eftermiddag oplyser Ole Mortensen så i en mail til avisen, at han har været syg de seneste måneder, men at Troels Nielsen og Espe Truck nu er blevet afregnet.

Troels Nielsen bekræfter, at York-Auktion har indbetalt et beløb på hans konto.

- Jeg har modtaget en besked om, at der er gået penge ind på kontoen. Det er sket klokken 13, og der er indbetalt 35.138 kroner, forklarer Troels Nielsen.

Det er dog ikke det beløb, som Troels Nielsen har krævet via sin advokat for salget af en gaffeltruck og en modeltogbane.

- Der mangler stadig 7000-8000 kroner. Derfor er sagen ikke slut. Vi kører videre, siger Troels Nielsen med henvisning til, at sagen er sendt til Retten i Næstved med krav om betaling.

I løbet af tirsdagen har avisen fået flere henvendelser om problemer med York Auktion, og to midtfynske firmaer har fortalt om konkrete problemer med auktionshuset.

Ole Mortensen har ikke ønsket at kommentere yderligere på kritikken, men han oplyser, at han vil vende tilbage senere, når der er kommet lidt mere styr på det efter sygdommen.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
6
Dut, dut, dut: Stor mystik om omstridt auktionshus

Dut, dut, dut: Stor mystik om omstridt auktionshus

1
Ny kritik: Flere snydt af auktionshus i Ringe

Ny kritik: Flere snydt af auktionshus i Ringe

1
Dårlige anmeldelser: Folk er rasende på auktionshus

Dårlige anmeldelser: Folk er rasende på auktionshus