Sangerinden Sys Bjerre var tirsdag aften talkshowgæst på kulturhuset Polymeren i Årslev, og her fik publikum blandt meget andet serveret en af hendes helt nye sange - en sang, der på sin egen måde er en slags fædrelandssang. Hør den i klippet herunder.


"Min danske far, kig op og se, på Dannebrog der vajer. Jeg ved du ikk’ er stolt af det, du ser ned, som du plejer".

Sådan begynder en helt ny sang fra musikeren og sangskriveren Sys Bjerre, der tirsdag aften var gæst i Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes talkshow på kulturhuset Polymeren i Årslev.

Undervejs i det fem kvarter lange talkshow fik tilhørerne masser af anekdoter fra den 30-årige sangerindes liv - blandt andet om hendes tid i sin farmors gamle villa i Svendborg, efter at farmoren var kommet på plejehjem og om, at Sys Bjerre faktisk i første omgang ikke ville være med i det succesfulde tv-program Toppen af poppen.

Talkshowgæsterne fik også både Sys Bjerres gennebrudshit, Malene-sangen, hittet Sku' ha' gået hjem samt et par andre lækkerbiskener fra sangerindens musikalske meritter.

Efter talkshowet fortsatte en stor del af talkshow-selskabet inklusiv Sys Bjerre og bibliotekets talkshowværtinde Mia Bojsen Ben-Ami til afterparty på Årslevs lokale værtshus, Terningen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
Talkshow: Mød Sys Bjerre i Årslev - eller på Fyens.dk

Talkshow: Mød Sys Bjerre i Årslev - eller på Fyens.dk