Turistguide på gaden


Turistguide på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er Turistforeningens årlige turistguide for Faaborg og Midt- og Sydfyn allerede på gaden.

Guiden er i år udkommet ca. 1 måned før end de tidligere år, da Turistforeningen udvider sin årlige deltagelse i ferie- og rejsemessen. Det betyder at Turistforeningen i sidste uge drog til Oslo, hvor Rejselivsmessen blev besøgt med op mod 42.000 købelystne nordmænd.

Turistforeningen for Midt- og Sydfyn er firstmover på det norske marked, og har tidligere været det på andre messer sammen med bl.a. Nordfyn og Ærø.

Til februar vil Turistforeningen også være at finde på de store feriemesser i Hamborg og Herning. Og forinden vil Faaborg også være repræsenteret på Ferie-Fritid i Odense.

I nyere tid har Turistforeningen været blandt de første til at repræsentere Fyn på de store messer i Hamborg og Herning. Men det har heldigvis ændret sig, - og på Hamborg messen er der i år opbakning fra det meste af Fyn - hvilket glæder formand Peter Dalsgaard.

Turistmanager Mads Sletbjerg er enig.

- Turisterne tænker jo ikke i kommuner, men i destinationer. Så når vi repræsenterer Faaborg og Syd- og Midtfyn, tiltrækker vi jo turister til hele Fyn. Hvorfor det er dejligt at se, at der nu er opbakning til messe deltagelsen hele øen rundt, siger han.

Turistguide på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce