Tuco leverer ny højtryksrensebåd til Norge

Den 15 meter lange ProZero arbejdsbåd er den anden 15 meter arbejdsbåd, AKVA Marine Services overtager fra Tuco. PR-foto

Tuco leverer ny højtryksrensebåd til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 15 meter lange arbejdsbåd er den anden arbejdsbåd af denne type, som AKVA Marine Services overtager fra Tuco.

Faaborg: Efter leverancer af personel både og andre ProZero-arbejdsbåde til Norge har Tuco Marine i Faaborg nu gennemført endnu en levering af en 15 meter højtryksrensebåd til Norske AKVA Marine Services. Den 15 meter lange arbejdsbåd er den anden 15 meter arbejdsbåd, AKVA Marine Services overtager fra Tuco. Og båden blev 6. september efter gennemførte søprøver overleveret fra Tuco i Faaborg til AKVA Marine Service's, adm. Direktør, Karl Johan Ferkingstad og Fleet Manager Jarle Birkeland. Prozero HPC-båden på 15 meter er bygget af kompositmaterialer. Dette reducerer fartøjets vægt og sikrer lav vedligeholdelse og overlegen holdbarhed. Takket være den lave vægt og de to indbyggede dieselmotorer kan fartøjet operere med mere end 33 knob.

Skrogstrukturen til denne særlige ProZero-model har specifikke detaljer og forstærkninger, der gør den ideel til drift inden for akvakultur. ProZero-skroget sørger for en stabil sejlads, selv i voldsomt hav, hvor de fleste skibe må overgive sig - Vi er yderst glade for at levere dette fantastiske fartøj og igen bevise, at vores ProZero arbejdsbådskoncept er et godt redskab til ejere, der søger ydeevne og pålidelighed, samtidig med at man drager omhu for besætningerne om bord. Og at gennemføre en succesfuld levering to gange til den samme kunde er altid en fornøjelse, siger Jonas Pedersen, administrerende direktør for Tuco Marine. Båden er blevet solgt til AKVA Marine Services i samarbejde med Tuco Marines lokale partner på akvakulturmarkedet.

Tuco leverer ny højtryksrensebåd til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce