Trusler mod betjent og vagt vekslet til fængsel


Trusler mod betjent og vagt vekslet til fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48-årig mand idømt et års ubetinget fængsel for blandt trusler mod politibetjent og en vagt.

Faaborg-Midtfyn: Trusler mod en politibetjent, trusler mod almindelige personer og også mod en vagt, besiddelse af slagvåben og flugt fra psykiatrisk afdeling, hvor han var midlertidig anbragt under varetægtsfængsling.

Det var en del af det anklageskrift, der mødte en 48-årig mand, da han forleden mødte frem i Retten i Svendborg. Her blev den 48-årige idømt et års ubetinget fængsel for blandt andet gentagne trusler.

Det ene tilfælde fandt sted i marts, hvor en politibetjent blev truet med beskeden om, at den nu dømte kunne finde hans cpr-nummer og adresse. Ifølge anklageskriftet skete det, mens han havde en økse hævet over hovedet.

Den 1. april var det så en kvinde, der blev offer for mandens trusler. Det skete på Tingskovvej lige uden for Espe, hvor også en mand, som forsøgte at lægge sig mellem, da den 48-årige med en hjulnøgle over hovedet gik frem mod kvinden, følte sig truet.

Ifølge domsudskriften nægtede den 48-årige flere af de 11 forhold, han var tiltalt for. Han blev dog stort set kendt skyldig i alle anklagepunkter, og der blev fra domsmandsrettens side især lagt vægt på tre forhold, hvor han truede andre.

Foruden de to ovennævnte blev en vagt på banegården i Odense også udsat for trusler, og den 48-årige forsøgte desuden at trække vagten omkuld, inden den 48-årige selv blev overmandet.

Den 48-årige er tidligere straffet gentagne gange for vold, og 17 gange for overtrædelse af færdselsloven. Forleden blev han også dømt for flere trafikforseelser - blandt andet for at køre for stærkt og uden kørekort.

Trusler mod betjent og vagt vekslet til fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce