Kaja Graversens kat fik gennemhullet tyndtarmen tre steder efter skud i maven, men nu er Mimer hjemme igen efter fem dage hos dyrlægen.

Kværndrup: Et katteliv er ofte noget, vi mennesker er ret misundelige på.

Men Kaja Graversens kat er bestemt ikke en af de misser, som du eller jeg har lyst til at skifte tilværelsen ud med.

For lidt over en uge siden kom Mimer nemlig hjem med et skudhul i maven fra et luftgevær, og det viste sig at være særdeles alvorligt.

Han kommer ud i sele og snor, så jeg er sikker på, at han ikke udsættes for samme smerte igen.

Katten blev efterfølgende indlagt på Dyrlægegården Mariendal i Stenstrup på Sydfyn, hvor den har været igennem en krævende operation. 12 centimer af tyndtarmen er blevet fjernet, fordi haglet havde lavet huller tre steder på den.

Det fortæller Kaja Graversen fra Kværndrup, der dog glæder sig over, at hendes kat nu er kommet hjem igen og ikke ser ud til at få varige mén af skuddet.

- Han er mere eller mindre tilbage til sit gamle jeg, men han vil ikke så gerne ud, da frygten sidder i ham, siger hun.

Meldt til politiet

Kaja Graversen har lavet en anmeldelse til politiet, som endnu ikke har ført til nogen opklaring.

- Jeg har ikke hørt noget nyt om, hvem der skulle stå bag denne forfærdelige gerning. Heller ikke blandt mine naboer og andre lokale folk, er der desværre ikke nogen, som har kunnet hjælpe mig med opklaringen, fortæller Kaja Graversen, der vil passe ekstra meget på sin kat i villakvarteret i Kværndrup.

- Han kommer ud i sele og snor, så jeg er sikker på, at han ikke udsættes for samme smerte igen.

I Danmark er det ulovligt at skyde husdyr, selvom de bevæger sig ind på privat grund. Men hvis dyret er til fare for at angribe personer, er det tilladt at aflive dyret, da der er tale om nødværge.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
35
Rasende katteejer: Hvem har skudt min kat?

Rasende katteejer: Hvem har skudt min kat?