Trio vil genoplive kulturnatten i Faaborg

Billedet her er fra Torvet i Faaborg i 2006, da der var kulturnat. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Trio vil genoplive kulturnatten i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre aktører fra Faaborgs kulturelle lag vil genskabe kulturnatten med indslag i alle afskygninger.

Faaborg: En aften og nat fyldt med sang, oplevelser, udstillinger, koncerter, teater, performance og meget mere i både gader, stræder, museer, klokketårn, forretninger, caféer, kirke og andre steder.

Det er visionen for Faaborg Kulturnat 2019 - den 14. juni næste år

Peter Wallin, afdelingsleder i Faaborg-Midtfyn Musikskole, Jesper Vognsgaard, leder af Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og kunster Oliver Streich er gået sammen for at genoplive kulturnatten i Faaborg. En tradition, der har ligget stille i en årrække.

- Der er et behov for, at vi iscenesætter Faaborg som en spændende by, hvor der sker rigtig mange ting. Her er et sprudlende kulturliv, og når foreninger, unge, gamle, musikere, kunstnere og alle mulige sætter sig sammen, så kan der opstå noget uventet, siger Jesper Vognsgaard.

De tre initiativtagere ser sig selv som en slags koordinatorer, forklarer han.

- Meningen er, at folk selv skal bidrage med idéer og arrangementer, de vil være ansvarlige for. Og så sørger vi for at strukturere og få formidlet budskabet, siger Jesper Vognsgaard.

Trioen har allerede fået masser af idéer ind fra foreninger og andre aktører, der har noget at bidrage med.

- Det lover til, at vi kan få skabt en rigtig fin aften, siger Jesper Vognsgaard og nævner blandt andet et havnetema med sømandsviser og et råbekor.

Den 20. september er der indkaldt til stormøde, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Det finder sted i Ungdomsskolen, Grønnegade 40, klokken 16-17.30.

- Vi vil forsøge at lave nogle små benspænd og opfordre til, at man arbejder sammen med nogen, man ikke plejer at arbejde sammen med. Det er interessant, når man kan møde noget kendt i uvante rammer, siger Jesper Vognsgaard.

- Der er et behov for, at vi iscenesætter Faaborg som en spændende by, hvor der sker rigtig mange ting. Her er et sprudlende kulturliv, og når foreninger, unge, gamle, musikere, kunstnere og alle mulige sætter sig sammen, så kan der opstå noget uventet
Jesper Vognsgaard, bibliotekschef

Trio vil genoplive kulturnatten i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce