Tricktyv listede halskæde fra 87-årig

Politi færdselskontrol razzia. Arkivfoto: Michael Bager

Tricktyv listede halskæde fra 87-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medicin-kontrol var påskuddet, da en falsk hjemmesygeplejerske var på spil i Nr. Lyndelse.

Nr. Lyndelse: En 87-årig kvinde på Dømmestrupvej blev forrige fredag udsat for et udspekuleret tricktyveri.

Ifølge politirapporten bankede en kvinde på hos den ældre dame. Kvinden oplyste, at hun var fra kommunen, og at hun skulle se den 87-åriges medicin. Den ældre kvinde tog den uventede medicinkontrollant med ud i køkkenet og viste hende medicinen. Den falske hjemmesygeplejerske kiggede så på medicinen og åbnede også et køkkenskab og kiggede i det - til undren for den 87-årige.

Til sidst tog den underlige gæst en indlægsseddel fra en medicinæskerne skrev noget ned på den, og tog sedlen med sig, lyder forklaringen i politirapport. Først senere gik det op for den 87-årige, at hun var blevet bestjålet. Ifølge anmeldelsen mangler en uægte guldhalskæde med en lyserød sten.

Steen Foged fra Fyns Politi opfordrer til, at man beder om at se et id-kort, hvis der står en mistænkelig person, som gerne vil indenfor uden for ens hjem.

Den falske hjemmesygeplejerske beskrives som ikke etnisk dansker af udseende, 50-60 år, 160-170 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med sort skulderlangt hår.

Kvinden talte dansk med accent og var iført en mørk trøje med hvide prikker, en mørkeblå jakke og lange mørke bukser. Hun medbragte ifølge politirapporten en stor sort taske.

Det er kun få uger siden, en tricktyv også var på spil i Nr. Lyndelse, hvor en 98-årig kvinde fik rodet sine papirer igennem og mistede 200 kroner til en kvindelig tyveknægt.

Tricktyv listede halskæde fra 87-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce