Tredje bowlinggruppe på banen


Tredje bowlinggruppe på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOWLING: Nyt bowlingprojekt ved Herregårdscentret bliver sandsynligvis færdigt først

FAABORG: Kapløbet om at komme først med et bowling-center i Faaborg har fået endnu en deltager.

Som omtalt i Fyens Stiftstidende er både Faaborg Hallen og en gruppe erhvervsfolk med vinhandler Mogens Toftlund og turistchef Lars Tribler i spidsen dybt involverede i planer om at åbne Faaborgs første bowlingbane, men der er også et tredje projekt på banen.

Ifølge avisens oplysninger drejer det sig om åbning af et bowlingcenter i de tidligere Fiona-bygninger i nærheden af Herregårdscentret.

Det bekræfter Jørgen Høj-ager fra JH Servicecenter, København, som er eneforhandler i Danmark af nye bowlingbaner.

- Mig bekendt er der tre projekter i gang i Faaborg lige nu: Ved Faaborg Hallen, på havnen og i en bygning tæt på Herregårdscentret. Hvem der står bag det tredje projekt, er ikke op til mig at afsløre, siger Jørgen Højager.

Løber med keglerne

Folkene bag det tredje bowlingprojekt kan komme til at slå både Faaborg Hallens planer om et bowlingcenter mellem hallen og Faaborg Svømmehal og planerne om et aktivitetscenter med bowling i Eldans tidligere bygninger på havnen helt af pinden.

Der er kun grundlag for et bowlingcenter i Faaborg, så det projekt, der kommer først, løber med bowlingdrømmene, og Jørgen Høj-ager, som er i løbende kontakt med både Faaborg Hallen og folkene bag det tredje projekt, vurderer, at det har projektet ved Herregårdscentret en god chance for.

- Jeg har været i kontakt med Faaborg Hallen i godt halvandet år nu og med de andre i et halvt års tid, og umiddelbart er det det projekt, jeg tror bliver aktuelt, siger Jørgen Højager.

Det er ikke første gang, at Jørgen Højagers firma har været i kontakt med folk med planer om at starte bowling i Faaborg.

- Faaborg har spøgt med planer om bowling, lige siden Herregårdscentret blev bygget (i 1990, red.), og dengang var vi faktisk bare otte dage fra at få underskrevet en købsaftale, fortæller Jørgen Højager.

Ifølge folk i branchen, som Fyens Stiftstidende har talt med, opererer man med en tommelfingerregel, der siger, at der skal regnes med 3000 indbyggere pr. bowlingbane, hvis det skal kunne løbe rundt.

Med 17.000 indbyggere i Faaborg Kommune er der ifølge tommerfingerreglen altså ikke kundegrundlag til mere end seks baner.

Tredje bowlinggruppe på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce