Sucessen med tyrolermusik og store fadøl fortsætter i Bøgebjerghallen.

Vester Aaby: Er man til udklædning, god stemning, store fadøl og tyrolermusik, så er der rigtig god grund til at klappe i hænderne.

Arbejdsgruppen bag "Bierfesten" i Vester Aaby har nemlig for nylig skrevet kontrakt med Vollstedt Gruppen om afvikling af tre bierfester mere i Bøgebjerghallen.

Festen tidligere i år gav et overskud lige omkring de 70.000 kr. Så på baggrund af det resultat, var arbejdsgruppen ikke længe om at bestemme sig til at fortsætte med festerne.

Nogle kan måske synes, at det at skulle til fest om dagen virker mærkeligt, men når først lederhosen og tyrolerhatten sidder, så glemmer man helt, hvad tid på dagen det er.

Arrangørgruppen

- Vi er jo efterhånden så rutinerede, at det begynder at blive normalt at gennemføre store fester i hallen. Og samarbejdet blandt de mange frivillige er rigtig godt, skriver arbejdsgruppen i en pressemeddelelse.

Omkring 40 frivillige er i gang før, under og efter festen. Tælles barpersonale og vagter med, når man op på omkring de 70 personer.

Arbejdsgruppen består af bestyrelsesmedlemmer fra Bøgebjerg IF, bestyrelsesmedlemmer fra halbestyrelsen i Bøgebjerghallen samt halbestyreren og et enkelt menigt medlem.

Skal næste fest være udsolgt?

Der er plads til 704 gæster til næste års Bierfest, og arbejdsgruppens mål er, at der til fest nummer fire skal være helt udsolgt. De sidste to år har der været omkring 630 gæster.

- Bliver der fuldt hus, kommer vi nemlig over det magiske tal som er 100.000 kroner i overskud. Det er Bøgebjerg Hallen og Bøgebjerg IF, der deler overskuddet lige, og da det kommunale tilskud til hallen jo er under pres med de kommunale spareplaner, så har halbestyrelsen brug for at de tre årlige fester giver noget overskud, så der stadig er penge til at holde hallen kørende, lyder det.

Bøgebjerg IF bruger deres overskudspenge på nye redskaber, kurser til trænere og på at holde også små hold kørende.

Billetsalget til festen den 29. marts 2018 går i gang i starten af oktober, og billetprisen bliver 325 kroner i perioden 3. oktober til 30. november. Efter d. 1. december bliver billetprisen 350 kroner. Billetterne bliver solgt via billetten.dk.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.