Travlhed på julemandens postkontor

Et hemmeligt sted hos Post Nord sidder julemandens hjælpere klar til at hjælpe julemanden med at svare på breve fra de tusindvis af børn, der skriver til ham i december. Privatfoto.

Travlhed på julemandens postkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemandens hjælpere er klar til at hjælpe julemanden med at svare på breve fra børnene. Og indholdet er både ønskesedler, tegninger eller sutter.

Faaborg: Et hemmeligt sted hos Post Nord sidder julemandens hjælpere klar til at hjælpe julemanden med at svare på breve fra de tusindvis af børn, der skriver til ham i december. Hver dag op til jul får julemanden nemlig massevis af breve fra børn fra hele Danmark, der sender ønskesedler, tegninger og sutter.

Børnene skriver blandt andet til julemanden for at fortælle ham, hvad de ønsker sig, og for at ønske ham glædelig jul. Julemanden har susende travlt, så derfor hjælper Post Nord ham med at indsamle de mange julehilsner og ønskesedler. Og det er ikke kun ved juletid, at julemanden får hilsner.

Året rundt modtager han breve med sutter fra børn, der er holdt op med at bruge sut. Som tak sender julemanden et diplom tilbage til børnene, som de kan hænge op derhjemme.

Et almindeligt brev kan sendes til julemanden for otte kroner på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Det er vigtigt, at man husker at skrive barnets navn og adresse på kuverten, for så sender julemanden også en hilsen retur.

Post Nords sidste omdelingsdag før jul er i øvrigt fredag 22. december. /EXP

Travlhed på julemandens postkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce