Trampesti forbinder Ringe Skov

Hovedstien, markeret med brun streg, bliver nu fuldendt med trampestien, så man nu kan gå fra udsigtshøjen til Ringe Skov i Boltinge.Kort: Skov- og Naturstyrelsen

Trampesti forbinder Ringe Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landmand har sagt ja til en trampesti tværs over sin kornmark.

RINGE: Gennem de senere år har Ringe Skov vokset sig større og større. Det er dog sket på to forskellige arealer, så skoven i dag ikke er en stor skov. Men fra i dag bliver det nu meget nemmere at komme fra den ene del af skoven til den anden.

Gårdejer Johannes Bjørn Pedersen har nemlig sagt ja til, at der laves en trampesti tværs over hans kornmark, som vil forbinde skoven.

Med trampestien bliver det nu også muligt at gå hele vejen fra udsigtshøjen eller Ringe Sø til skoven ved Boltinge. Trampestien fuldender nemlig hovedstien, som samlet udgør knap tre kilometer.

Mundtlig aftale

Aftalen om den nye trampesti, som kommer til at hedde Bjørns Trampesti, er lavet som en mundtlig aftale mellem landmanden Johannes Bjørn Pedersen og talsmanden for Grøn Komite, Peter Flint Jensen.

Den er i første omgang gældende et år, men det forudsætter, at byens borgere behandler området ordentligt, forklarer Peter Flint Jensen.

- Det er en flot gestus, så hvis man ikke kan finde ud af det, så ophører den simpelthen igen, fortæller Peter Flint Jensen.

- Så man skal ikke smide affald eller andet i området og kun gå der, hvor trampestien er, siger talsmanden.

For at markere landmandens store imødekommenhed inviterer Grøn Komite i dag på en lille spadseretur, hvor Johannes Bjørn Pedersen og næstformanden for Teknik- og Miljøudvalget, Henning Andersen (S), vil indvi stien.

Turen begynder klokken 17 ved udsigtshøjen, og undervejs vil der blive fortalt om nye initiativer i området som naturlegepladsen og planerne om en amfiscene.

Indvielsen slutter ved Ringe skov, hvor Skov- og Naturstyrelsen byder på en forfriskning.

Trampesti forbinder Ringe Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce